Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: “Kılıçdaroğlu ve İnce’nin derdi Türkiye değil CHP’yi yönetmek”

bakan gül'ün konuşması
Ayrımcılık Cumhurbaşkanı Milletvekili Teröristler Genel Başkan 

-açılıştan detay
-genel detaylar

( GAZİANTEP )- “Hiç kimse paşamıza dil uzatamaz”- “Artık çocuklar dağa çıkmıyor” GAZİANTEP

- Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep'te AK Partinin seçim bürosu açılışına katıldı.
Bakan Gül, Kılıçdaroglu ve İnce’nin derdinin Türkiye’yi yönetmek değil, CHP’yi yönetmek olduğunu söyleyerek, Artık çocukların dağa çıkmadığını belirtti.
Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep 1. Sıra milletvekili adayı Abdulhamit Gül partisinin seçim bürosu açılışına katıldı.
Açılışa Bakan Gül’ün yanı sıra, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK parti Gaziantep 5. sıra Milletvekili adayı Derya Bakbak, AK parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta vatandaşlara seslenen Bakan Gül, CHP’ye yüklenerek, Kılıçdaroğlu ve İnce’nin derdinin CHP Genel Başkanlığı olduğunu vurguladı. Terörle etkin bir şekilde mücadele edildiğini kaydeden Gül, artık çocukların dağa çıkmadığını belirtti.
“Artık çocuklar dağa çıkmıyor” Artık çocukların dağa çıkmadığını vurgulayan Bakan Gül, “Önceden sen şusun sen busun diye ayrımcılık vardı. Devlet vatandaşına taraflı yaklaşıyordu. Ama millet iktidara geldi. AK Parti İktidara geldi, milletin dediği oldu ve devlet ile millet bütünleşti. Hain teröristlerin kurşunları annelerimizin ocağına ateş düşürüyordu. Terörle mücadeleyi en etkin biz yaptık. Şuan geldiğimiz noktada hamt olsun annelerimizin acısını dindirdik. Bugün artık çocuklar dağa çıkmıyor. 80 milyonun yanında olan bir hükumet var. Teröristler Türkiye’den kaçtılar ama nereye giderlerse gitsinler onlara oraları dar edeceğiz” dedi.
“Hiç kimse paşamıza dil uzatamaz” Hiç kimsenin komutanlarına dil uzatamayacağını ifade eden Bakan Gül, “Metin temel paşaya çıkmış birisi laf söylüyor. Apoletini sökecekmiş ya apoletini sökmek isteyenler Afrin’de başaramadı. 15 Temmuzda başaramadı. Şimdide kandile gidiyor Mehmetçiğimiz hiç kimse Mehmetçiğimize paşamıza asla dil uzatamaz apoletini sökmek isteyenler hiçbir zaman başarıya ulaşamadı. 24 Haziranda da başarıya ulaşamayacaktır” şeklinde konuştu.
“Kılıçdaroğlu ve İnce’nin derdi Türkiye değil CHP’yi yönetmek” Kılıçdaroğlu ve İnce’nin derdi Türkiye’yi değil CHP’yi yönetmek olduğunu söyleyen Bakan Gül, “ Bunların derdi Türkiye’de cumhurbaşkanı olmak değildir. İki kişi var Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce ikisinin de derdi Türkiye’yi yönetmek değil, bunların derdi CHP’yi yönetmek. Burada bir CHP genel başkanlığı seçiliyor. Muharrem İnce daha fazla oy alıp CHP’nin başına geçebilir miyim düşüncesindedir. Kılıçdaroğlu’da yine acaba CHP genel başkanlığımı koruyabilir miyim derdindedir. Kendilerini düşünüyorlar Türkiye’yi düşünen yok. Türkiye’yi düşünen 16 yıldır ülkeyi yöneten Recep Tayyip Erdoğan’dır” diye konuştu.
AK Parti Gaziantep 5. sıra Milletvekili adayı Derya Bakbak ise, katılımcılara teşekkür ederek, 24 Haziranda zafere ulaşacaklarını belirtti.

8 Haziran 2018 Cuma günü yayınlandı