Ailelerine sigara içtirmeyen öğrencilere bisiklet hediyesi

Bisikletlerin görüntüsü
Eziler Sigara Bisiklet Öğrenciler Bulduk 

-Genel ve detaylar
-Belediye Başkanı Hasan kara’nın çocuklar ile konuşması
-Genel ve detaylar
-Belediye Başkanı Hasan kara’nın açıklamaları
-Bisiklete binen çocuklar

( KİLİS ) KİLİS

- Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, ailelerine sigara içtirmeme sözü olan öğrencilere bisiklet dağıttı.
Belediye Başkanı Hasan Kara, mahalle gezilerinin sürdürürken kendisinden bisiklet talep eden öğrencilere, ailelerine sigara içtirmeyecekleri yönünde söz aldıktan sonra bisiklet hediye edeceğini ifade etmişti. Başkan Kara, sözünde durarak ailelerine sigarayı bıraktıran öğrencilere bisiklet dağıtımına başladı.
Bisiklet dağıtım töreninde konuşan Kara, Ramazanın ilk günü olması nedeniyle çocukları sevindirme fırsatı bulduklarını da belirterek, "Sağlık Bakanlığının verdiği destekle çocukları bisiklet hediye ediyoruz. 3 şartımız var.Birincisi çocuklarımızın anne, baba, nine ve dedelerine sigara içen varsa, çocukların bunlara sigarayı bıraktırmaları, ikincisi karnelerinde zayıf getirmemeleri, mümkünse takdir ve teşekkür getirmeleri, üçüncüsü de günde bir saat bisiklet kullanmaları, biz istiyoruz ki güvenli nesillerin oluşması, sağlıklı nesillerin oluşması, bizim geleceğimiz açısından çok daha önemlidir” dedi.
Bisiklet alan çocukların gözlerinden mutluluk okunurken Belediye Başkanı Hasan Kara’ya bisiklet alan çocuklar teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Kara’ya Başkan Yardımcıları Ahmet Polat ile Kadir Çirtikoğlu’da eşlik etti.
16 Mayıs 2018 Çarşamba günü yayınlandı