Uludağ Üniversitesi Medya Ödülleri

Bursa Uludağ Üniversitesi'nde öğrencilerin oylarıyla belirlenen 8'inci Medya Ödülleri sahiplerini buldu.
Eskişehirspor Uludağ Üniversitesi Uludağ Üniversitesi Rektörü Faruk Aksoy Mete Cengiz 


Uludağ Üniversitesi'ndeki 30 bin öğrencinin oyları ile yılın en iyi Medya Ödülleri sahiplerine buldu. Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenin açılışında Boğaziçi Caz Korosu'nun performans gösterisi salonu dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı. Düzenlenen törene Uludağ Üniversitesi Rektörü Kamil Dilek, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursalı sanatçı Fettah Can, sinema ve tiyatro oyuncusu Müjdat Gezen, çok sayıda sanatsever ve öğrenci katıldı. Gecede 24 ayrı kategoride ödül dağıtılırken, en iyi film Fetih 1453 seçilirken filmin yapımcısı Faruk Aksoy ödülünü Ü Rektörü Kamil Dilek'in elinden aldı. En iyi şov programı Beyaz Şov, en iyi kültür sanat programı ise Ayna seçilirken, onur ödülü ise Müjdat Gezen'e verildi.

Yılın en iyi teknik adam ödülünü Uludağ Üniversitesi Rektörü Kamil Dilek'in elinden alan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ' 'Eskişehirspor karşısında yenilmiş olmamıza üzüntülüyüm. Ancak şehrimizin üniversitesi olan Uludağ Üniversitesi öğrencileri bizleri böyle güzel bir ödüle layık gördüğü için çok mutlu olduk. Bu ödülü Bursaspor kulübü ailesi adına alıyorum. Medya ödüllerinde bir spor adamına ödül verdiğiniz için ayrıca da mutluyum. Ödüllerde spora yer verdiğiniz gibi hayatınızda da spora ver vermenizi her zaman istiyorum'' dedi.

Gecede, yer çekimine meydan okuyan adam olarak da bilinen Hakan Akdoğan bir gösteri yaparken Karizma şov grubu akrobasi basketbol ve dans şovlarıyla seyirciler tarafından büyük alkış aldı.

30 Nisan 2012 Pazartesi günü yayınlandı