Yeşim Salkım'dan kameramanlara fırça

Sevgililer gününde konser vermek için Kıbrıs'ta bulunan ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Kan değerlerindeki düşme nedeniyle hastanelik olan ünlü şarkıcı hastaneden taburcu olurken tekerlekli sandalyede olması dikkat çekmişti.
Yeşim Salkım 


Yeşim Salkım'ın hayranlarını üzen gelişme sonrası ünlü şarkıcının İstanbul'a döndüğünde havalimanın çekilen örüntüleri ortaya çıktı. Görüntülenince sinirlenen Salkım'ın bitkin olması gözlerden kaçmıyor. Salkım görüntülenmesine “Yeter ama. Çocuklar yapmayın hastayım. Gözünüzü seveyim. Ölümden döndüm” diyerek tepki gösteriyor.
Yeşim Salkım Hakkında
Müzisyen Dursun Salkım'ın kızı olan Yeşim Salkım, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü mezunudur. İlk albümünü 31 Mart 1994'te çıkaran sanatçı, "Son Sigara", "Ben Yoldan Gönüllü Çıktım" ve "Hiç Keyfim Yok" adlı parçalarıyla sağlam bir çıkış yakaladı. 1995 yılında çıkardığı "Ferman" albümü, Deli Mavi, bir Ajda Pekkan cover'ı olan Yeniden Başlasın ve Günlerim Soluyor gibi şarkılarla büyük beğeni topladı....
devamı
21 Şubat 2015 Cumartesi günü yayınlandı