Ünlü sanatçı emniyette ifade verdi

Ünlü sanatçı Tuğba Ekinci'nin yüksek sesle müzik dinleyip kendilerini rahatsız ettiğini öne süren komşusu, şikayetçi oldu. Polis tarafından emniyete götürülen Ekinci'nin komşusunu darp ettiği iddia edildi.
Polis Tuğba Ekinci Gayrettepe Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü 


İddiaya göre, Tuğba Ekinci'nin Şişli Gayrettepe Yasemin Sokak'ta oturduğu apartmandaki alt komşusu Abdurrahman Demircan, ünlü sanatçıdan şikayetçi oldu. Ekinci, gece yarısı yüksek seste müzik dinlediği gerekçesiyle yapılan şikayet üzerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek ifade verdi.

Demircan'ın şikayeti üzerine Ekinci'nin evine gelen polisler, ünlü şarkıcıyı evinden alarak Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirdi. Burada yaklaşık 2 saat ifade veren Ekinci, komşusundan şikayetçi olmadığını belirtti. Ekinci ifadesinin ardından taksiye binerek emniyetten ayrıldı.

“BENİ POLİSLERİN YANINDA DARP ETTİ”

Ekinci'nin kendisini darp ettiğini öne süren komşusu Demircan, “Gürültü yapıyordu. Eşim diyafonu çaldırdı müziği kesmesini istedi. Kendisi alkollü ya da hap olmuş olabilirdi. Uyuyordum o arada. Kapımın kırılacak şekilde vurulduğunu gördüm. Kapıma birileri tekme atıyordu. Polisi aradım. Polis gecikince ikinci kez geldi. Kapımı tekmeledi. Daha öncede bu bayanla aynı şeyi yaşadım. Baslı müzik sesi var. Kapımda çizik izleri var o şekilde tekme atmış. Arkasından tehditler. Şikayetimi almamı istedi benden. Polisler de yanımdayken boğazımı sıktı, tokat attı. Gözümün üstüne kafa attı. Her zaman sesler geliyordu. Defalarca şikayetçi oldum. O zamanda tehdit edildim” dedi.

Ekinci ise darp iddialarını yalanlayarak, “Üzüldüm. İkinci kez oluyor bu. Herhalde tüm sanatçıların başına geliyordur. Müzik seven insanlar böyle durumla maruz kalıyor. Ne yazık ki anlaşamıyoruz. Ya o aynı daireden çıkacak ya ben çıkacağım. Genelde darp ettiğim söyleniyor. Her ifademde böyle şeylerin olmadığını söylüyorum. Spor yapmam, müzik açmam problem oluyor. Ortayı bulacağım” diye konuştu.

20 Şubat 2015 Cuma günü yayınlandı