Tuba Ünsal gözyaşlarını tutamadı

TV8 ekranlarında yayınlanan ' Aramızda Kalmasın ' sunucularından Tuba Ünsal programa veda ettiğini gözyaşları içinde duyurdu.
Tuba Ünsal Jess Molho Funda Özkalyoncu 


Hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Jess Molho, Tuba Ünsal ve Funda Özkalyoncu ' nun yaptığı Aramızda Kalmasın programında bugün sürpriz bir gelişme yaşandı ve Tuba Ünsal programa veda ettiğini gözyaşları içinde duyurdu.

Artık sabah kuşağında değil, hafta sonu farklı bir programla ekranda olacağını söyleyen Ünsal ' Ağlamaktan yayında konuşamadım. Ben artık sabah kuşağında değil hafta sonu farklı bir programla ekranlarında olacağım. Şahane bir ekiple çalıştım. Çok özleyeceğim herkesi. Ama bana artık müsaade. Hep yapmak istediğim programı yapacağım için de bir yandan mutluyum ' açıklamasını yaptı.

Tuba Ünsal Hakkında
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü’nün birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi. 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başladı. Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyona programları yaptı: bunlardan bazıları: Çılgın Dersane, Mumya Firarda ve Vizontele Tuuba. Son olarak Tövbeler Tövbesi adlı dizide oynamaktadır. Filmografi: Tövbeler Tövbesi...
devamı
Jess Molho Hakkında
1994 yılından beri TV sunuculuğu yapmaktadır. Sihirli Annem, Çocuklar Duymasın, Dadı, Çarli İş Başında, Yaprak Dökümü, Mahşer, Sardunya Sokak adlı dizilerde rol almış, Oryantal Star'ın da sunuculuğunu üstlenmiştir.Star TV'de yayınlanan Ünlüler Sirki adlı yarışma programında da trapez üzerinde gösteri yapmak üzere yarışmacı olarak bulunmaktadır.Son olarak Fox TV'de Prenses Perfinya adlı dizide oynamıştır. İtalyan Musevisi'dir. Babası İtalyandır ve...
devamı
14 Kasım 2014 Cuma günü yayınlandı