Seda Sayan Marie Claire Kamera Arkası

Seda Sayan photoshop iddialarını bu görüntülerle yalanlıyor.
Seda Sayan Marie Claire 


' BLUE JEAN GİBİ KADINIM, HER ŞEYİN ALTINA UYARIM! '

Marie Claire neden sizi seçti, biliyor musunuz?

Bilmiyorum, belki onlar da bir ilki gerçekleştirmek istediler. Açıkçası sormadım neden beni seçtiniz diye... Hakikaten alaturkayımdır ben, hitap ettiğim kesim de alaturkadır. Türk müziği eğitimi almış olmam, assolist olarak lanse edilmiş olmam, yıllarca assolistlik yapmış olmam, Maksim'den gelmiş olmam... Bunlar hep benim alaturkalığımla alakalı. Oysa Marie Claire modern kadının dergisi.

'Alaturkayım' dediniz. Alafrangadan daha alt bir kesimi tanımlıyor gibi mi kullanıyorsunuz?


Tarzım alaturka benim. Oysa son derece modernimdir; zihniyet olarak, yaşam tarzı olarak. Benim alaturkayı burda kullanma şeklim alaturka solist olma durumu, böyle uzun, tüylü elbiseler, müzik türü fi lan, onu anlatmak istedim.

Demek ki modern bir kadın imajı da veriyorsunuz.

Bak şimdi, ben blue jean gibi kadınım! Her şeyin altına uyarım! Gecekondudan geldim, sarayda da otururum, yer sofrasında da otururum. Blue jean'i nasıl herkes giyer, benim de her kitleye hitap eden ismim var. Blue jean'in giyildiği bir kesim var mı, yok! Herkes alır, saraydaki de giyer, gecekondudaki de... Ben de öyle bir kadınım işte,sınıfsız, herkese hitap eden, herkesin sevdiği bir kadınım. Ünlü isimler arasındaki güven endeksine göre,erkekli kadınlı kocaman bir 'celebrity' dünyasının içinde, on yıldır hep birinci geliyorum. En güvenilir kadın, aktris, sunucu, şarkıcı da değil, 'en güvenilir kişi' seçiliyorum, kolay değil.

Herkesin bir paşa dedesinin, aileden kalma antikalarının, yalandan yoğun eğitimlerinin olduğu (!) dönemde siz kendinizi hep gerçek halinizle tanıttınız. Bu dönemde en cesur tutum bu olsa gerek.
Evet, neysem o oldum. Niye ekleme çıkarma yapayım ki? Yapanı da kimse yemiyor, yiyor gibi görünüyorlar işte. Komik bunlar yahu!

Devamı Marie Claire Nisan sayısında!
Seda Sayan Hakkında
Ünlü şarkıcı, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusu Seda Sayan'ın gerçek ismi Aysel Gürsaçer'dir. Türkiye'nin ilk haftalık kadın dergisi olan Seda Magazin'in editörüdür. Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Seda Sayan'ın ismi sık sık vergi rekortmenleri listesinde geçmiştir. Sabah kuşağında yaptığı "Kadın Programları" ve yıllardır izleyicilerin beğenisini kazanması, istikrarlı bir şekilde devam ...
devamı
28 Mart 2012 Çarşamba günü yayınlandı