Şebnem Schaefer Buz Pistinde Düştü

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ' nde defile yapan ünlü model Şebnem Schaefer, buz pistindeki özel gösterisinde dengesini kaybederek düştü.Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinde ünlü model Şebnem Schaefer ve 14 mankenin katılımıyla 2014 moda trendlerinin sunumu gerçekleştirildi. Ünlü manken Şebnem Schaefer, Piazza ' daki dünya markaların ürünlerini tanıttı.
Alışveriş Survivor Şebnem Schaefer Rönesans Karadeniz 


Defile öncesi açıklama yapan ünlü model Şebnem Schaefer, Almanya ' dan defile için geldiğini söyledi. Buz pateni yapacak olmaktan dolayı heyecanlı olduğunu dile getiren Şebnem Schaefer, “Heyecanlı olabilirim. Çünkü 6-7 senedir buz pateni yapmadım. Hiç düşmeden provayı atlattım. Umarım artık sahnede de düşmem, güzel geçer. Almanya ' da üniversite okuyorum, sinema projem var. Dizi teklifleri de oluyor ama biraz şu anda üniversiteye yoğunluk verdim. Ama Almanya ' daki siyasete de biraz yoğunluk vermiş durumdayım. İnşallah sinema olabilir ama net verilmiş bir karar değil göreceğiz” dedi.

Defilede, model Şebnem Schaefer ve Miss Globe Turkey 2013 unvanına sahip Burçin Serdar, katıldığı Survivor yarışması ile tanınan Emel Erdemanar ile 4 erkek manken, adeta nefesler tutularak izlendi. Schaefer, defile sonrasında buz pisti alanında özel bir gösteri de sundu. Ünlü mankeni görüntülemek isteyen ziyaretçiler cep telefonlarının kameralarına sarılırken, manken ise dengesini kaybedince yere düştü. Yeni yıl heyecanını doya doya yaşatmanın yanı sıra yeni yılın modasının büyük bir merak ve heyecanla izlendiği defile, izleyenleri modanın renkli dünyasında yolculuğa çıkardı. AVM ' deki dünya markalarının ürünlerinin tanıtıldığı defilede, 2014'ün moda trendleri kadar gerçekleştirilen gösteri de yoğun ilgi gördü. Daha sonra

Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Süha Günel, manken Şebnem Schaefer ve 14 manken ile pasta kesti.

“MODANIN RÜZGARI PİAZZA ' DAN ESECEK

Karadeniz ' de rüzgarın sadece Karadeniz ' den esmeyeceğini, Piazza ' dan da moda rüzgarının eseceğini ifade eden Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Süha Günel, “Piazza hedefini böyle yatırımla ortaya koymuş. Defileyle birlikte Piazza ' nın Samsun'a olan sosyal etkisi artmaktadır. Samsun ' un kendi içerisinde çekici bir mekanı olmasının dışından herhangi bir şeyi yok. Ama gördüğünüz gibi insanlar eğlenceli bir vakit geçirdi. Kendilerine daha evvel sunulmayan böyle bir görseli yerinde canlı izlemek imkanını buldular” diye konuştu.
23 Aralık 2013 Pazartesi günü yayınlandı