''RTE 321'' plakası skandalına imza atan Pana Film'e kritik sorular

' Kurtlar Vadisi Pusu ' dizisinin bir bölümünde ölüm makinesi, katil İskender Büyük'ün arabasına ' RTE 321 ' yazılı plakanın takılması büyük tartışmaları beraberinde getirdi. ' Söylemezsem Olmaz ' Pana Film'e açıkve net sorular sordu. İşte ' Söylemezsem Olmaz ' ın gündemi değiştirecek soruları:
Ömür Varol Söylemezsem Olmaz Gülşah Saraçoğlu Kurtlar Vadisi Nihat Doğan 


Soru 1: Plakadaki ' R-T-E ' hafleri Recep Tayyip Erdoğan'ın baş harfleri mi? Zira ' R-T-E ' nin Recep Tayyip Erdoğan'ın kısaltması olarak kullanıldığını bilmeyen yok!

Soru 2: Plakada ' R-T-E ' harflerinden sonra gelen rakam kısmında yazılı ' 3-2-1 ' geri sayım mı? Burada verilmek istenen mesaj ne? Yoksa Recep Tayyip Erdoğan'ın bitişi için geri sayım mı yapılıyor?

Soru 3: Dizilerde gerçek plaka yayınlamak yasak... Tüm arabalardaki plakalar önceden hazırlanmış sahte plakalar... Yani ' 34 R-T-E 3-2-1 ' plakası da önceden hazırlanan bir plaka... Öyle ise başka harf ve rakam mı kalmadı? O iğrenç film karakteri İskender Büyük'ün arabasının plakasına neden ' R-T-E ' ve ' 3-2-1 ' yazıldı?

Soru 4: İskender Büyük, arabadan inip hastaneye doğru ileriliyor... Burada da yine Erdoğan'la ilgili hastalık dedikodularına gönderme mi var?

Soru 5: Pana Film, hem ' Erdoğan ' yazılı mezar taşları için hem de ' 34 R-T-E 3-2-1 ' plakası için ' Tesadüf ' açıklaması yapmıştı. 14 yıldır derin istihbaratlar üzerine kurulu olan senaryosu ile izleyicinin dikkatini çeken bir dizi filmde böylesine vahim mesajların arka arkaya gelmesi ' Tesadüf ' kelimesi ile nasıl izah edilebilir? Pana Film, milyonlarca seyircinin aklıyla alay mı ediyor?

Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
14 Ekim 2016 Cuma günü yayınlandı