Nil Erkoçlar Erkek Oldu, Twitter Yıkıldı

Nil Erkoçlar Erkek Oldu, Twitter Yıkıldı... Nil Erkoçların Eski Rol Arkadaşından İlginç Açıklama, Nil Erkoçlar erkek oldu, twitter birbirine girdi. Oyuncu Nil Erkoçlar'ın erkek olup Rüzgar ismini almasıyla birlikte twitter'da sahte hesap patlaması yaşandı. Niğde Müftüsü Hasan Çınar, cinsiyet değiştirip erkek olan Nil Erkoçlar'la ilgili açıklamalarda bulundu.
Twitter Rüzgar Erkoçlar 


Niğde Müftüsü Hasan Çınar, cinsiyet değişikliği ameliyatı olan Rüzgar Erkoçlar'ın gündemde olması konusunda gazetecilerin sorularını yanıtlarken, erkeğin kadın veya kadının erkek olmak istemesinin hastalık olduğunu; doktor kararıyla estetik ameliyat olunmasının da 'caiz' olduğunu savundu.

TAMAMEN PSİKOLOJİK BİR DURUM

Kadınların erkek, erkeklerin kadın olması konusunun, insanların fizyolojik ve biyolojik durumu olduğunu belirten İl Müftüsü Hasan Çınar, 'Kadın olarak yaratılmış bir kimsenin erkek ya da bir erkeğin kadın olma isteği, tamamen psikolojik bir durumdur, tedavi olmayı gerektirir. Bu geçici bir düşüncedir. Biz olaya öyle bakıyoruz. Allah insanı yaratırken, kadın ve erkek olarak yaratmıştır ve diğer cinse geçme isteği, düşüncesinde varsa, bu tedavi ile geçecek bir konudur' şeklinde konuştu.

KEYFİ YAPILAN DOĞRU DEĞİL

'Allah'ın yaratmış olduğu, yaradılışın şeklini değiştirmemek en doğrusudur' diyen müftü,şöyle devam etti:

'Ayet'i kerimede, 'Biz insanı, ahsen-i takvim (en güzel kıvam) üzerine yarattık' diyor. Allah, insanı ağzıyla, burnuyla, kulaklarıyla en güzel şekilde yarattığını beyan ediyor. Ama olur ki, insan bir kavgaya karışmış olur, kaza geçirmiş olur, bu gibi durumlarda, kişinin insan içine çıkmasına mani olan durumlarda, doktor kararıyla estetik ameliyat olması caizdir. Ancak, keyfi yapılan estetik ameliyatlar doğru değildir.'

Rüzgar Erkoçlar Hakkında
Onur Rüzgar Erkoçlar, Türk oyuncu ve fotomodeldir. Oyunculuğa on yaşında oynadığı reklam filmleriyle başlayan Erkoçlar, 15 yaşındayken oynadığı Molped reklamıyla ünlenmiştir....
devamı
28 Şubat 2013 Perşembe günü yayınlandı