Madonnanın O Anları Saniye Saniye Kamerada

Dünyaca dünlü şarkıcı Madonna, konser için geldiği İstanbul ' dan dün ayrılırken, türban takıp Ortaköy ' de kebap yemeğe gittiği ortaya çıktı. Madonna ve sevgilisi gittikleri kafede güvenlik kamerasına işte böyle yakalandı.
Türk Telekom Madonna Türk Telekom Arena 


Geçtiğimiz Perşembe akşamı Türk Telekom Arena ' da İstanbullulara muhteşem bir konser veren Madonna, dün İstanbul ' dan ayrılmıştı. İstanbul ' da bulunduğu süre boyunca Çırağan Otel ' de kalan Madonna ' ya gittiği yerlerde adeta bir koruma ordusu eşlik etti. Madonna ' nın Cuma akşamı ise sevgilisiyle birlikte yanında korumalar olmadan Ortaköy ' e gittiği ortaya çıktı. Ortaköy ' deki Ecrin Cafe ' ye giden Madonna ve sevgilisi güvenlik kamerasına yakalandı. Pardesü ve başörtü taktığı görülen ünlü popçuyu bu haliyle kimse tanımadı. Cafenin teras katında 45 dakika kalan Madonna ' nın kebap ve kumpir yediği, sevgilisinin ise nargile içtiği öğrenildi. Madonna ' nın kafeden ayrılmadan önce Ortaköy Meydanı ' na baktığı da görüntülere yansıdı.
Ecrin Cafe ' nin sahibi Yaşar Akdeniz, Madonna ' yı ilk önce tanımadıklarını ifade ederek, “Daha önce sevgilisi buraya geliyordu. İlk önce tanımadık. Daha sonra Madonna olduğunu anladık. Hatta kimse tanımasın diye müşterilere arkasını dönerek yemek yedi. Biz de fazla üzerine düşmedik tanıyınca. Bizim özel bir kebabımız var ondan yedi. Bir süre daha burada kaldıktan sonra bize teşekkür etti ve kebabın güzel olduğunu söyledi. En son terastan Boğaz ' a baktı ve manzaranın çok güzel olduğunu söyledi. Hiçbir kaprisini görmedik çok kibardı” dedi.

10 Haziran 2012 Pazar günü yayınlandı