Jess Molho ile Funda Özkalyoncu arasında Demet Akalın tartışması

Uludağ'da sahneye çıkan ünlü şarkıcı Demet Akalın, konser ekibine yemek olarak köfte ekmek gönderen menajerine ateş püskürdü.
Jess Molho Twitter Uludağ Funda Özkalyoncu Demet Akalın 


Demet Akalın, yollarını ayırdığı menajeri Haluk Şentürk'ün Whitefest kapsamında Uludağ'da verdiği konserinde ekibine yemek olarak sadece içinde 2 köfte olan ekmek gönderdiğini görünce çıldırdı.

Tepkisini Twitter'dan dile getiren Akalın 'Aklınca son işi diye bana ders verecek. Seni geldiğin yere döndürmek boynumun borcu olsun! Dua et kocama sen! Senin yaptığın telefon menajerliği bu kadar olur işte! Koskoca Diva gitmiş bir bildiği varmış. Yaptığın işin başında durucaksın. Üzerimden dünya kadar para kazanıyorsun. Ekibime bunu yemek diye göndermeyeceksin' ifadelerini kullandı.

Demet Akalın'ın bu hareketi Aramızda Kalmasın programının da tartışma konusu oldu.
Jess Molho Hakkında
1994 yılından beri TV sunuculuğu yapmaktadır. Sihirli Annem, Çocuklar Duymasın, Dadı, Çarli İş Başında, Yaprak Dökümü, Mahşer, Sardunya Sokak adlı dizilerde rol almış, Oryantal Star'ın da sunuculuğunu üstlenmiştir.Star TV'de yayınlanan Ünlüler Sirki adlı yarışma programında da trapez üzerinde gösteri yapmak üzere yarışmacı olarak bulunmaktadır.Son olarak Fox TV'de Prenses Perfinya adlı dizide oynamıştır. İtalyan Musevisi'dir. Babası İtalyandır ve...
devamı
Demet Akalın Hakkında
Demet Akalın (D. 23 Nisan 1972; Gölcük, Kocaeli), Türk pop müzik şarkıcısı, eski manken ve oyuncudur. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başladı. 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkardı. 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı. Aynı yı...
devamı
11 Şubat 2015 Çarşamba günü yayınlandı