Jennifer Lopez Metropol İstanbul’un Lansman Davetine Katıldı

İstanbul ' da verdiği konserler kapsamında seyahatine devam eden dünyaca ünlü Amerikalı Sanatçı Jennifer Lopez Metropol İstanbul ' un lansman davetine katıldı. Lopez, davette giydiği pudra pembe rengi elbisesiyle göz doldurdu.



İstanbul seyahatine devam eden dünyaca ünlü Amerikalı Şarkıcı Jennifer Lopez Metropol İstanbul ' un lansman davetine katıldı. Le Meridien Otel ' de düzenlenen davete siyah lüks bir minibüsle gelen ünlü sanatçı şıklığıyla göz doldurdu. Giydiği pudra pembe elbisesiyle basın mensuplarına boz vermeyi de ihmal etmeyen Lopez, gazetecilerin sorularını cevaplamadan davetin yapılacağı otele girdi.

Davete Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, iş kadınları Feryal Gülman, Demet Sabancı Çetindoğan, modacı Deniz Berdan, sunucu Saba Tümer, oyuncu Necati Şaşmaz, Derin Mermerci gibi iş, sanat ve medya dünyasından birçok tanınmış isim katıldı.

Necati Şaşmaz ' a sesinin güzel olduğunu söyleyen bir muhabir Lopez ile bir düet yapmak isteyip, istemeyeceğini sordu. Şaşmaz da bunun üzerine gülerek, Latince bir şarkı söyleyebileceklerini söyledi.

Davet basına kapalı bir şekilde gerçekleşti.
20 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı