Hadise'nin Ankara Yılbaşı Konseri İptal Edildi

Hadise'nin Ankara'da vereceği Yılbaşı Konseri sanatçı tarafından iptal edildi.Hadise'nin Ankara'da vereceği Yılbaşı Konseri sanatçı tarafından iptal edildi.
Avrupa Yılbaşı Hadise Açıkgöz 


Congressium Ankara yönetiminden yapılan açıklamaya göre 31 Aralık gecesi için planlanan Yılbaşı Organizasyonu Hadise ve ekibi tarafından bilet satışlarının yetersiz olduğu ve yeterli kalabalık toplanmaması nedeniyle iptal edildi. Bilet alan kişilerin mağdur olmaması için Congresium'da devam eden organizasyonda parti DJ David Şebboy'un müziği eşliğinde sürdü. Congresium Ankara, yaşanan durumdan dolayı sorumlu olmamakla birlikte büyük üzüntü duyduğunu bildirdi.

Son yıllarda ulusal ve uluslararası arenada kazandığı ödüller, liste başı parçaları ile Türk Pop Müziğinin en güçlü kadın sanatçısı olarak öne çıkan Hadise, Ankara'da vereceği yılbaşı konseri öncesi büyük şok yaşadı. Hadise'nin Avrupa'nın en büyük ikinci kongre merkezi olan Ankara Congresium'da vereceği konser beklenen ilgiyi görmedi. 3 bin 500 metrekare gibi rekor büyüklükte bir alanda gerçekleştirilen ilk parti olma özelliğini taşıyacak yeni yıl partisine 6 bin kişinin gelmesi bekleniyordu.

Biletler 1 ay önceden satışa çıkarıldı ancak, beklenen ilgiyi görmeyen organizasyona 200 kişi bile gelmedi. Sayının az olması nedeniyle kapıların açılmaması konsere gelen Ankaralıları isyan ettirdi. Organizasyonu yapan şirketin yaptığı açıklamada 150 TL'ye satılan biletlerin iade edileceği bildirildi.

Son yıllarda ulusal ve uluslararası arenada kazandığı ödüller, liste başı parçaları ile Türk Pop Müziğinin en güçlü kadın sanatçısı olarak öne çıkan Hadise'nin kuliste büyük şok yaşadığı gelen haberler arasında. Yeterli sayıya ulaşılamaması nedeniyle konserin iptal edildiği bildirilirken, gece için Congresium'a gelen vatandaşlar duruma isyan etti.

Hadise Açıkgöz Hakkında
Hadise Açıkgöz (D. 22 Ekim 1985), Belçikalı-Türk şarkıcı ve söz yazarı. Mol, Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyüdü. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katıldı, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almasının üzerine albüm hazırlıklarına başladı. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanındı. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye...
devamı
1 Ocak 2013 Salı günü yayınlandı