Fatih Erkoç Organlarını Bağışladı

Sanatçı Fatih Erkoç, organ nakli olan ve bekleyen hastalara flüt çalarak mini konser verdi. Hasta hayranlarıyla buluşan Erkoç, organlarına bağışlayacağını söyledi.
Fatih Erkoç 


Fatih Erkoç, Bursa ' da özel bir hastanede organ bağışı programına katıldı. Organ nakli beklerken problemlerini dile getiren hastalar, insanları sağlıklıyken bağışçı olmaya davet etti. Programda organ nakli olan ve bekleyen hastalar Erkoç ' a büyük ilgi gösterdi. Konuşmacıların ardından kürsüye çıkan Erkoç flütüyle vatandaşları organ bağışlamaya davet ederken, programın sonunda flütünü 7 yaşında karaciğer nakli olan Onur Öza ' ya verdi. Programında sonunda mini konser veren Erkoç, ellerim bom boş şarkısıyla hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Erkoç, konserini ' Anı ' şarkısıyla noktaladı. Hastanedeki hastalarında Erkoç ' un şarkılarına eşlik etmesi dikkat çekti.

' ORGANLARIMI BAĞIŞLAYACAĞIM '

Hastalara geçmiş olsun mesajı veren Erkoç, “Organ bekleyen hastalara acil şifalar diliyorum. Organlarımızı bağışlamak yüce duygudur. Bende burada öldükten sonra organlarımın bağışlanmasını istiyorum. Memleketimizde, ülkemizde organ bekleyen, karaciğer, böbrek bekleyen binlerce hastamız var. İnsanlık duygularımızı burada harekete geçirelim. Lütfen ben bütün insanlarımızı bütün Türk halkını organlarını bağışlamaya davet ediyorum. Bunun da ben kendince öncülüğünü yapmak istiyorum” şeklinde konuştu.
9 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı