Ece Erken'e büyük sürpriz

Show TV'de yayınlanan sunuculuğunu Alişan'la ünlü manken Çağla Şıkel'in üstlendiği Herşey Dahil programına sunucu Ece Erken konuk oldu.
Ece Erken 


Anne olmaya hazırlanan Ece Erken'i stüdyoda büyük bir sürpriz bekliyordu. Alişan ve Çağla Şıkel stüdyoyu anne adayı ünlü sunucu için özel olarak dizayn etti. Doğacak bebeği için bir çok hediye gören Ece Erken çok duygulandı.

İki üç gündür bebeğinin tekmesini hissettiğini söyleyen Ece Erken hamilelik sürecinde yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Bebeğinin tekme atmadığı zaman doktora gittiğini söyleyen ünlü sunucu insanın psikolojisi bozuluyor ben ilk zamanlar sürekli ağlıyordum dedi.
Ece Erken Hakkında
Is hayatıma 12 yaşımda, Kıbrıs?ta Bayrak Radyo Televizyonda başladım. Sonra sırasıyla; Ankara'da Radyo Vizyonda ve Radyo Genç'te çalıştım. Ardından İstanbul?a geldim ve Kral TV'de ise başladım. Kral TV'den sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalıştım. Televizyonculukta ise ilk Star kanalında başladım. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV'de çalıştım. 4 yıldır da Show TV'de program yapıyorum. Bu kanaldaki...
devamı
16 Aralık 2014 Salı günü yayınlandı