Duymayan Kalmasın - Yeşim Salkım ile Cengiz Semercioğlu canlı yayında kavga etti!

Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu programa katılan Yeşim Salkım arasında kavga çıktı. Son günlerde Gülben Ergen ve Yeşim Salkım arasında yaşananlar magazin dünyasının en çok konuştuğu konular arasında.
Söylemezsem Olmaz Gülben Ergen Yeşim Salkım Cengiz Semercioğlu Ebru Şallı 


Dün Beyaz Tv'de tyayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılan Yeşim Salkım, gazeteci Cengiz Semercioğlu'nun Gülben Ergen'i koruduğunu söylemişti.

'SEN ADAMSIN YA...'

Semercioğlu'nu ağır bir şekilde eleştiren Salkım 'Bugüne kadar sustum artık susmak istemiyorum' ifadesini kullanan Yeşim Salkım, 'Arkadaş ben herkesten önce anneydim, Ebru Şallı'yı yerden yere vuran medyaya, Cengiz Semecioğluna'da sesleniyorum buradan: hani sen adamsın ya, sen hani babasın ya, hani sen erkeksin ya değilsin' diyerek Gülben Ergen ile sorun yaşadığı dönemlerde kendisini eleştiren gazetecilere tepki gösterdi.' diye konuşmuştu.

KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Cengiz Semercioğlu, Star Tv'de yayınlanan programında Yeşim Salkım'a cevap verdiği sırada, Salkım canlı yayınan bağlandı.

Konuyla ilgili oldukça sert tartışmaların yaşandığı programda sinirler oldukça gerildi.

ÖDÜL İTİRAFI

Star TV patroniçesi olduğu dönemde bazı arkadaşlarına ödül aldırdığını ifade eden Yeşim Salkım 'Cenk Eren, Hilal Cebeci ve Yonce Evcimik'e ödülleri ben aldırdım' diye konuştu.

İKİMİZDEN BİRİNE FAZLA

Gülben Ergen Türkiye'nin en büyük... diyen Yeşim Salkım 'Bu dünya ikimizden birine' falaz dedi.

Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
Yeşim Salkım Hakkında
Müzisyen Dursun Salkım'ın kızı olan Yeşim Salkım, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü mezunudur. İlk albümünü 31 Mart 1994'te çıkaran sanatçı, "Son Sigara", "Ben Yoldan Gönüllü Çıktım" ve "Hiç Keyfim Yok" adlı parçalarıyla sağlam bir çıkış yakaladı. 1995 yılında çıkardığı "Ferman" albümü, Deli Mavi, bir Ajda Pekkan cover'ı olan Yeniden Başlasın ve Günlerim Soluyor gibi şarkılarla büyük beğeni topladı....
devamı
Ebru Şallı Hakkında
1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi' bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır. Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadı, Reyting Hamdi'de bir süre rol aldı. Harun Tan'la evlendikten sonra podyumları bıraktı. Bu çiftin 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars ad...
devamı
22 Eylül 2017 Cuma günü yayınlandı