Beren Saat dövüş dersinde!

Beren Saat dövüş dersinde!
Beren Saat 


İntikam dizisinin yıldızı Beren Saat, sosyal medya adreslerinden ilk kez bir video paylaştı

Saat, geçen yıllarda adına açılan çok sayıda sahte hesapla ilgili rahatsızlık yaşayınca facebook ve twitter adresleri açmış ancak özellikle twitter hesabını hiç kullanmamıştı.

Ünlü oyuncu, dün ilk tweet ' ini attı ve Amerikan “Revenge” dizisinin yerli uyarlaması olan “İntikam” için aldığı dövüş dersleriyle ilgili bir video ' yu takipçileriyle paylaşmayı tercih etti.

Saat ' in “1. Sezon dövüş koreografi dersleri” notuyla paylaştığı videoda oyuncu partnerleriyle karşılıklı dövüşürken bu sahnelere ne kadar sıkı hazırlanmış olduğunu da göstermiş oldu. Saat, haziran ayında orijinal versiyonla aynı anda final yapacak olan dizisi “İntikam” için geçen kasım ayından beri dövüş dersleri alıyor.


Beren Saat Hakkında
Yarışma programının ekibinde bulunan Tomris Giritlioğlu'nun kardeşi, ona Beren'den söz edince televizyon dizilerinin aranan yüzlerinden biri haline geldi. İlk başrolünü Aşka Sürgün dizisinde oynayan oyuncu sonradan bir dönem dizisi olan Hatırla Sevgili'de ikinci başrolünü sergiledi. En son olarak ve hala devam eden Halid Ziya Uşaklıgil´in eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynadı. Bu dizide Bihter karakterini canlandırmaktadır. Dizide Kıva...
devamı
21 Mayıs 2013 Salı günü yayınlandı