Ufuk Yıldırım: Eurovisionda Can Banamo'nun Şansı Yok

Ünlü sanatçı Ufuk Yıldırım, Radyo Pause'nin Vesaire programına konuk oldu. Hikayelere ve şiirlere kattığı duygu ile hayran kitlesine sahip Ömer Köroğlu'nun yapımcılığının üstlendiği ' Ömer Köroğlu ile vesaire programına katılmak için İzmir'e gelen Yıldırım'ın, gece boyunca canlı olarak çaldığı birbirinden güzel şarkılara İzmir'in sevilen seslerinden Pınar Elitez eşlik etti. Ayrıca programa telefonla bağlanan Deniz Seki, Hakan Altun, Gökhan Tepe ve Çelik gibi ünlü sanatçılar geceye renk kattı. Ufuk Yıldırım bu yıl Bakü'de yapılacak olan Eurovision yarışmasında bizi temsil edecek Can Banamo ile ilgili; ' Can Banamo'nun şarkılarını dinlemedim. Eurovisionda başarı yakalayacağına inanmıyorum ' dedi. İzmir'e sık sık geldiğini belirten Yıldırım, İzmir'in ikinci mekanı olduğunu, bütün sanatçı dostları gibi İzmir'e çok sık gelip gittiğin söyledi. Yıldırım, ' Albüm çalışması düşüncem yok. Aranjelere devam ediyorum. Pınar Elitez gibi genç yeteneklere destek vereceğim. ' diye konuştu. İzmirli radyo programcısı ve şair Ömer Köroğlu ise programında Ufuk Yıldırım gibi usta bir sanatçıyı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken, gece telefonla bağlanan sanatçılarada teşekkür etti.
Deniz Seki Eurovision Gökhan Tepe Bakü Hakan Altun 


Radyo Pause Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Kar, İzmirli dileyicilere her geçen gün daha farklı proje ve programlar sunacaklarını söyledi.
Deniz Seki Hakkında
Hayatı 1 Temmuz 1970 yılında İstanbul'da doğan Deniz Seki, öğrenim yıllarında ilkokulu Maçka Süheyla Artam'da, orta ve lise eğitimini de yatılı olarak[kaynak belirtilmeli] Çamlıca Kız Lisesi'nde okudu. Okulu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu oldu. Jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan aralarında Deniz Seki'nin de bulunduğu 19 sanık hakkkında uyuşturucu ticareti yap...
devamı
29 Mart 2012 Perşembe günü yayınlandı