Sıla Ve Model Grubu Samsun’da Konser Verdi

Samsun ' da Turkcell tarafından düzenlenen 8. GNCFEST etkinlikleri kapsamında Sıla ve Model Grubu konser verdi.Yaklaşık 15 gün önce hava muhalefeti nedeniyle iptal edilen konser bu akşam Batıpark alanında gerçekleşti. İlk olarak Model Grubu ' nun sahne aldığı etkinlik, Sıla ' nın konseriyle devam etti.
Sıla Gençoğlu Turkcell 


Samsunluların yoğun ilgi gösterdiği konserde Model Grubu solisti Fatma Turgut, hayranlarıyla sevilen şarkıları seslendirirken, daha sonra sahneye çıkan Türk Pop Müziğin güçlü sesi Sıla ' da söylediği şarkılarla Samsunlulara unutulmaz bir gece yaşatırken, telefonuyla da konseri izlemeye gelen hayranlarının fotoğrafını çekti.

Sıla Gençoğlu Hakkında
Bilgi Üniversitesi'ndeki caz eğitimi sonrasında Kenan Doğulu'yla tanışarak uzun yıllar boyunca Doğulu'nun yanında geri vokallik yaptı. Ekim 2007'de kendi adını verdiği albümünde yer alan ve Türkiye Resmî Listesi'nde bir numara olan "...Dan Sonra" şarkısıyla çıkış yapan Sıla, sonrasında yayımladığı eleştirel ve ticari başarılar elde eden İmza (2009), Konuşmadığımız Şeyler Var (2010), Vaveyla (2012) ve Yeni Ay (2014) albümleriyle de liste başarıla...
devamı
9 Ekim 2013 Çarşamba günü yayınlandı