Şevval Sam Batmanlıları Coşturdu

Sanatçı Şevval Sam Batmanlıları türküleriyle coşturdu. Kardeşlik mesajları veren Şevval Sam ' bizi ayırmak isteyenlere inat Kürtçe Türkçe söyleyeceğiz hepimiz kardeşiz ' dedi.
Zazaca Şevval Sam Lazca 

Batman Valiliği tarafından düzenlenen 36.Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Batman'da konser veren sanatçı Şevval Sam binlerce kişiyi coşturdu.

Atatürk parkında konser veren Şevval Sam, Kürtçe, Türkçe, Zazaca ve Lazca parçalar seslendirdi. Alanı dolduran binler Şevval Sam'ın parçalarına eşlik etti. Sahnede halay çeken Şevval Sam puşi sallayarak kardeşlik mesajı verdi.

Batman'a üçüncü gelişi olduğunu söyleyen Şevval Sam Batmanı çok sevdiğini ve 100 defa daha gelmek istediğini söyledi. Barış mesajı da veren Sam ' Kalplerimiz birdir, tüm şarkılarımızı barış için söylüyoruz. Biz kardeşiz bizi ayırmak isteyenlere inat Kürtçe ve Türkçe söyleyeceğiz. ' dedi.

Alanı dolduran binlerce hayranı türkülerine eşlik ederken dinleyiciler arasında ilginç pankartlar da kaldırıldı. Şevval Sam'a Batman Valiliği tarafından Batman'a özgü ören bebek maketi verildi.

Şevval Sam Hakkında
Üniversite'yi Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nde okudu. Aynı zamanda ünlü şarkıcı Leman Sam'ın kızı olan sanatçı; sade yaşamıyla dikkat çekerken, işi dışında kamera karşısında yer almaktan hoşlanmamaktadır. Şevval Sam’ın 1 Oğlu bulunmaktadır. Filmleri . Martılar ve İstanbul (Dr. Pınar) 2002: Şevval’in TV filmi . Ziyaret (Kısa Film) 2004: Genç kadın psikiyatristine rüyasını anlatmaktadır ve rüyası gerçek gibidir. G...
devamı
23 Nisan 2012 Pazartesi günü yayınlandı