Özlem Tekin Konseri

Muğla ' nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 2. Bodrum Karnavalı'nda sahneye çıkan Özlem Tekin, bodrumlulara unutulmaz bir gece yaşattı.Bodrum ' da konser veren ünlü rock sanatçısı Özlem Tekin söylediği şarkılarla hayranlarını kendinden geçirdi. Rock müziğin asi kızı olarak da bilinen Tekin yaklaşık bin kişinin izlediği konserde saç sitili ve giydiği ekstra kısa elbisesi ile oldukça sıra dışı bir görünüm sergiledi.
Özlem Tekin Rock 


Basın mensuplarına ayrılan bölümde çekim yapan gazetecilere ise esprili bir dille açınız çok yanlış etekte kısa frikik verebilirim diyerek “bundan önce başıma böyle bir olay geldi ama ben tedbirliyim altımda şort var”dedi. Daha sonra basın mensuplarına 2 parçasının çekilmesine izin verildi. Özlem Tekin ' in sahne performansı ise göz doldurdu. Söylediği şarkılarla insanları coşturan Tekin yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kaldı. Bodrum Belediye meydanında verilen konserden çekim yapan gazeteciler gidene kadar Tekin sahnenin ön kısmını kullanamadı. Kısa eteği nedeni ile zor anlar yaşayan Tekin basın mensuplarının karşısında tedbirli davranarak şarkılarını söylemeye devam etti.
Özlem Tekin Hakkında
Babası dilbilimci ve Türkolog Talat Tekin'in Berkeley Üniversitesi'nde öğrenim görevlisi olması nedeniyle uzun bir süre ABD'de kaldı. İlk öğretime başlamadan önce Türkiye'ye geldi. İlk öğretimi Fransızca eğitim veren Tevfik Fikret Lisesi'nde okudu ve bu süre boyunca piyano dersleri aldı. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda eğitim gördü ve 1992 yılında mezun oldu. Aynı zamanda ABD vatandaşıdır. Profesyonel sahne çalışmalarına Grup Lo...
devamı
14 Eylül 2012 Cuma günü yayınlandı