Mankenler Canavarlaştı!

Antalya ' nın kemer İlçesi ' ne bağlı Göynük Beldesi'nde 30 bin metrekare alan üzerine kurulan 'dinopark' ve 10 bin metrekare alan üzerine kurulan 'korku parkı', resmen kapılarını misafirlerine açtı. Öğle saatlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ' ın katılımıyla açılan Dinoparkın ardından gece de korku parkı ilginç bir defileyle kapılarını araladı. Birbirinden korkunç kostüm ve makyajlarla zombilere dönüşen animatörlerin misafirlere korkulu anlar yaşattığı gecede düzenlenen ilkbahar-yaz kreasyonları defilesinde ise aralarında Tuğba Özay ' ın da bulunduğu profesyonel mankenler adeta insanlıktan çıktı. Tuğba Özay ' ın yüzünün iki tarafında kesik işareti yaptırarak şarkılarıyla destek verdiği gecede 10 manken zombi makyajlarıyla 30 dakika podyumda elbiseleri tanıttı.
Mustafa Akaydın Çinli Tuğba Özay Dinozor 


AVRUPA ' NIN EN BÜYÜK DİNOZOR VE EĞLENCE PARKI

Avrupa'nın en büyük Dinozor parkı ve 'deep fear(derin korku) eğlence merkezi olma özelliği taşıyan tesis 40 bin metrekarelik bir alana sahip. Parkta 'T-rex', 'spinosaurus', 'tyrannosaurus', 'carnotaurus'un da aralarında yer aldığı ve ürkütücü sesleri bakışlarıyla misafirlere dokunma mesafesinde ,gerçek boyutlarında özel yapım 30 ayrı dinozor türü bulunuyor. Çin'de üretildikten sonra, denizyoluyla Türkiye ' ye getirilen ve yine Çinli mühendisler tarafından parkta kurulumu gerçekleştirilen dinozor heykelleri, Antalya ' nın yeni eğlence merkezleri arasındaki yerini aldı. Parktaki korku temalı bölümde, korku tünellerinin yanı sıra, animasyonlar, yaşayan ölüler ve korku üzerine bilinen tüm kurgularla dolu serüvenlerin canlandırılacağı şov alanı bulunuyor.

Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Yatırımcılarını gönülden kutluyorum. Çünkü dünyada moda haline gelen bir yapı var burada. Türkiye bu konuda diğer dünya ülkelerine göre eksik kalmıştı. Yılda 11 milyon turist ağırlayan Antalya'ya da bu tür tesislere fazlaca ihtiyaç var. 30 bin metrekarelik bir alanda dünyadaki örnekleriyle yarışır halde bir tesis oluşturulmuş. Göynük ve Kemer turizmiyle birlikte Antalya ve Türkiye turizmine de katkısı büyük olacak dedi.”

DERİN KORKU PODYUMA SIÇRADI

Parkın 10 bin metrekarelik alanına sahip olan ve derin korku anlamına gelen deepfear bölümü ise açılışta bir ilke imza attı. Gece karanlığında localarda ağırlanan misairler biranda zombileri karşılarında görünce ne yapacaklarını şaşırdılar. Ellerinde baltalarla kan revan içinde biranda masaların etrafında beliren zombiler, çığlıklarıyla da destek verdikleri gösterilerde parkın temasından habersiz olan misafirleri ürküttüler. Biranda neye uğradıklarını anlayamayan ve çığlıklar atan misafirler yine kendilerine gülümseyen zombiler tarafından sakinleştirildi. Zombilerin sıra dışı şovunun ardından Tuğba Özay ' ın da aralarında bulunduğu 11 profesyonel mankenin defilesini bekleyen misafirler ikinci şoku da burada yaşadılar. Her zaman güzellik ve zarafetleriyle podyumda dikkatleri üzerlerine çeken mankenler, elleri yüzleri kan ve kesikler içinde görününce şaşkınlık yaşandı. Birbirinden güzel kıyafetleri yaşayan ölüler makyajıyla müşterilerin beğenisine sunan mankenler yaklaşık 30 dakika podyumda kaldılar. Tuğba Özay ' ın sadece yüzünün iki tarafına yapılan iki kesik ile ucuz atlattığı geceye şarkılarıyla destek verdi.

Defile sonunda ilk kez böyle bir makyajla podyuma çıktıklarını söyleyen mankenler “ Birçok dans, animasyon, şov yaptık ama ilk kez böyle bir makyajla çıktık. Sahneye çıkarken güzelliğimize önem gösterir, en ufak detaylara bile dikkat ederken bugün hiç böyle bir derdimiz olmadı. Kendimizi tanıyamadık ancak işimizi yaptık, çok ta keyif aldık” dediler.
10 Haziran 2012 Pazar günü yayınlandı