LMFAO Konseri (Redfoo & Party Rock Crew)

Dünyaca ünlü elektro pop müzik grubu LMFAO İzmir Arena ' da konser verdi. Konsere girebilmek için saatler öncesinden kuyruğa giren hayranları unutulmaz anlar yaşadı.
Avrupa Party Rock Crew Rock 

Amerika, Avrupa ve Türkiye'de milyonlarca hayranı bulunan parti fenomeni LMFAO'nun çılgın ismi Redfoo & Party Rock Crew'in sevenleri yoğun ilgi gösterdi. İzmir Arena'da gerçekleştirilen konsere girmek isteyenler saatler öncesinden kuyruğa girdi. Konsere katılanlar giydikleri elbise ve taktıkları aksesuarla da geceye renk kattı. Redfoo'nun saçı gibi peruk ve gözlük takan gençler dikkat çekti. LMFAO grubunun müziklerini hayranlıkla dinlediğini belirten gençler şarkıları canlı dinlemek için saatler öncesinden sıraya girdiklerini ifade etti. Çılgınlıklarıyla ünlü müzik grubunu izleyenler arasında sadece gençler yoktu. Çocuklarını konser alanında yalnız bırakmak istemeyen ebeveynler de LMFAO'yu izlemek için sıradaydı. LMFO bekleyen izleyicileri aynı zamanda Kaan Gürsoy ' un setleri ve Piny Fox ' un şovu gençleri etkiledi. LMFO sahne aldığı esnada ise çığlıklar yükseldi ve gece boyu süren eğlence başladı.Parti temasını vurgulayarak müzik yapan grup, genellikle kendi tarzlarını 'parti rock' olarak ifade ediyor. Performansları ile dikkat çeken çılgın ekip, aynı zamanda renkli dans videoları ile shuffling dansının da akımını başlattı.

Konserden önce bir basın mensubunun sorusunu cevaplandıran Redfoo, “Bu benim doğal halim. Her zaman enerjiğim” dedi. İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşatacağını belirterek her zaman eğlenmeyi bilmek gerekir. Hayat bir partidir. Yaşı kaç olursa olsun insanların eğlenmesi çok önemli. Biz hayatı renklendiriyoruz. Hayata parti gözüyle bakıyoruz. İzmirlilere önerim, ' Ne olursa olsun eğlenmekten vazgeçmeyin” diye konuştu.
8 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı