Haluk Levent Konseri

Mersin Büyükşehir Belediyesi ' nin 29 Ekim kapsamında organize ettiği ' Cumhuriyet Konseri ' nde, Mersin'de sahne alan ünlü sanatçı Haluk Levent, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Cumhuriyet Haluk Levent Çanakkale Türküsü Çemberimde Gül Oya Macit Özcan 


Cumhuriyet Alanı ' nda gerçekleşen konseri yaklaşık 5 bin kişi izledi. Konseri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve Meclis üyeleri de baştan sona kadar takip etti. Konsere ' Zor Aşk ' şarkısı ile başlayan Haluk Levent, gece boyunca ' Akdeniz Akşamları ' , ' Dağlar ' , ' Bir Gece Vakti ' , ' Aşkın Mapushane ' , ' Bu Şehirden Gidelim Artık ' , ' Çemberimde Gül Oya ' , ' Deniz Üstü Köpürür ' , ' Çerkez Kızı ' , ' Dağlar mı Yolları mı ' , ' Dert Olur ' ' Çanakkale Türküsü' şarkılarını seslendirdi.

Konseri izleyen yaklaşık 5 bin kişi de, Haluk Levent ' e sık sık şarkılarında eşlik etti. Konsere katılan binlerce kişi ellerinde getirdikleri Türk Bayraklarını sallayarak konser alanını şenlik alanına çevirdiler. Haluk Levent ' in Çukurova Bölgesi ' ndeki hemen hemen her konseri giden sakat Sema için söylediği özel şarkı ise konserde hüzünlü dakikaların yaşanmasına sebep oldu. Haluk Levent ' e konser boyunca 2 dansçı kızın eşlik etmesi ise renkli görüntüler oluşturdu. Yaklaşık 2,5 saat süren konser sonunda konuşan Haluk Levent, organizasyonu yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan ve ekibine teşekkür etti. 29 Ekim kutlamaları kapsamında yapılacak yürüyüşlerin bazı illerde yasaklanmasına atıfta bulunan Haluk Levent, “Her şeyi eleştirilebilir. Her şeyi yapabilirsiniz ama her şeyi. Ama bir bayramı bir pastanede kutlayamazsınız. Unutulmamalıdır ki bir ülkenin türkülerini yapanlar her zaman yasaları yapanlardan daima güçlüdür” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan ' da, Haluk Levent ' e teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Özcan, Haluk Levent'le abi kardeş gibi olduklarını, onu her yıl Mersin'de görmek istediklerini ifade etti.
29 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı