Dursun Ali Arzincanlı'dan Şiir Ziyafeti

Sanatçı Dursun Ali Erzincanlı Malatya ' da şiir ziyafeti sundu. Şair Erzincanlı, “Belki Peygamberimizi daha çok anmamız ve sünnetlerini yaşamamız gerekir ki bu konu gündeme geldi” dedi.
Dursun Ali Erzincanlı Belediye Meclisi Peygamber 

Rekor Dershanesi ' nin organizesi ile Belediye Konferans Salonu ' nda “Asrı Saadete yolculuk” konulu şiir dinletisi öncesi Rekor Dershanesi ' nin kurucu müdürü Mustafa Sarıtaç yaptığı konuşmada, öğrenci ve ailelerine sosyal bir faaliyet yapmak istediklerini, bu nedenle halkın gönlünde taht kuran Sanatçı Dursun Ali Erzincanlı ' yı davet ettiklerini belirtti.

Erzincanlı ' nın öz geçmişinin Belediye Meclisi Üyesi Asuman Sarıtaç tarafından okunmasından sonra kürsüye gelen Sanatçı Dursun Ali Erzincanlı ise konuşmasında, Peygamber efendimize hakaret içeren sözlerin de yer aldığı filme temas ederek, “Hani yağmur yağmazsa yağmur duası bakidir gibi, kıtlık olur, kıtlıkla ilgili ibadet yapılır, bu gibi sorunlardan sonra her şeyin bir vakti vardır. Belki Peygamberimizi daha çok anmamız ve sünnetlerini yaşamamız gerekir ki bu konu gündeme geldi” ifadelerini kullandı.

Erzincanlı daha sonra şiirlerini okuyarak izleyenlerine şiir ziyafeti sundu.
9 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı