Atiye Konseri Çoşturdu!

Ünlü Pop Müziği Sanatçısı Atiye, Zonguldak'ta hayranları ile buluştu.
Bülent Ecevit Üniversitesi Pop Müzik Atiye Deniz 


Bülent Ecevit Üniversitesi'nin 18. Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri etkinlikleri kapsamında ünlü pop müziği sanatçısı Atiye Zonguldak'ta konser verdi. Merkez Kampus Konser Alanı'nda şenliklerin ilk günü gerçekleştirilen açılış konserinde, hayranlarının karşısına çıkan Atiye, unutulmaz bir gece yaşattı.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Atiye'ye, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer tarafından çiçek takdim edildi. Alanı dolduran geniş kalabalık ile birlikte, ' Aşkistan ' , ' Budur ' , ' Güzelim ' , ' Salla ' , ' Deli Ya ' , ' Kal ' şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, sahne performansı ile de hayranlarını etkiledi.
Atiye Deniz Hakkında
Annesi Hollanda babası Antakya doğumlu olan Atiye,22 Kasım 1988’de Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu.Küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başladı.8 yaşında Almanya’dan Amerika’ya taşındı, burada 6 ay yaşadıktan sonra İzmir’e yerleşti. İzmir’den Almanya’ya geri dönüşü öncesi 1 yıl Hollanda’da CKE okulunda sanat eğitimi alan Atiye, Bremen’de şan derslerine başladı. Almanya’da lise eğitimini tamamlayan sanatçı 2008 yılında Türkiye’ye geri dönüş ...
devamı
18 Mart 2012 Pazar günü yayınlandı