Aliağa Emek Ve Barış Şenlikleri’nde Muhteşem Final

22. Aliağa Emek ve Barış Şenlikleri finalinde Türk Halk Müziği sanatçısı Sadık Gürbüz ve sanatçı Petek Dinçöz sahne aldı. Cumhuriyet Meydanı'nda sahne alan Gürbüz, 'Odam Kireç Tutmuyor', 'Anla Ankara', 'Benim Meskenim Dağlardır', 'Gurbet', 'Şeker Söyle, Kaymak Söyle' adlı parçalarıyla hayranlarından tam not aldı. Konser bitiminde Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren, sanatçıya günün anısına plaket ve çiçek verdi.
Cumhuriyet Petek Dinçöz Orhan Gencebay Belediye Başkan Yardımcısı 


Gürbüz'den sonra Petek Dinçöz sahne aldı. Genç sanatçı seslendirdiği şarkılarla izleyenlere keyifli saatler yaşattı. Hem sahne performansı hem de sıcakkanlılığı ile büyük beğeni toplayan Dinçöz Cumhuriyet Meydanı ' nı dolduran binlerce hayranını mest etti.

Orkestrasında bulunan davulcusu ile şov yapan Dinçöz, sahneye davet ettiği hayranlarıyla halay çekti, birlikte şakı söyledi. Orhan Gencebay ' ın 'Bana Kaderimin Oyunu', 'Batsın Bu Dünya' ve 'Gönül' şarkılarını da seslendiren Dinçöz, kendisini dinleyen engelli hayranlarının yanına giderek birlikte şarkı söyledi ve engelli hayranlarını tek tek öptü.

Sahnede yaklaşık iki saat kalan sanatçı, 'Yak Gel', 'Arap saçı', 'Sarışınım' , 'Rakkas', 'Güzeller İçinden' , 'Bir Taş Attım', 'Fasulye' adlı parçaları da hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Dinçöz, Eda isimli minik hayranıyla da sahnede dans etti.
3 Eylül 2012 Pazartesi günü yayınlandı