Denizli’de MOBESE Kamera Görüntüleri

Denizli ' de MOBESE ' lerin kayıt ettiği dikkatsizliğin ve bir anlık dalgınlığın ne kadar pahalıya mal olduğunu bir kez daha ortaya çıkardı.
Kaklık 


Şehir Merkezi ' nin yanı sıra Tavas Kavşağı, Kaklık beldesi ve çevre yollardaki MOBESE görüntüleri izleyenleri şaşkına çeviriyor. Denizli ' deki MOBESE görüntülerinde bazı araçlar bomboş yolda direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu yanındaki refüjlere çarpıp takla atarken, bir anlık dikkatsizlik nedeniyle birçok aracın karıştığı zincirleme trafik kazaları maddi hasarlarla atlatıldı. Özellikle trafik ışıklarının bulunduğu bölgede sık sık meydana gelen zincirleme trafik kazalarında araçlar lunaparktaki çarpışan arabalar gibi birbirine vururken, tali yola çıkan bir minibüsü son anda fark eden motosiklet sürücüsü tüm çabalarına rağmen kaza yapmaktan kurtulamadı.

Önce yola çıkan minibüse ardından da park halindeki bir otomobile çarpan motosiklet sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken minibüs sürücüsüne de tepkisini göstermeyi ihmal etmedi. Delikliçınar Meydanı ' nda meydana gelen bir kazada ise dönmek isteyen bir minibüse motosiklet çarptı. En ilginç kaza ise Kaklık beldesinde meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen kamyonlara aldırmayan otomobil sürücüsü karşı yöne geçmekte olan yolcu minibüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüste oturan bir kişi ile otomobildeki bir kişi yola savruldu. Yola savrulanlar yol ortasında olup biteni anlamaya çalışırken otomobilden düşen genç şoka giren otomobil sürücüsünü çıkardı. Hem otomobildekiler hem otobüstekiler şoku uzun süre üzerlerinden atamadılar.

Üçgen mevkiindeki kazada ise dikkatsiz şekilde karşıya geçmeye çalışan ve üzerinde iki kişinin bulunduğu motosiklete bir otomobil çarptı. Kazada iki kişi yaralandı.

Yaya geçidinde karşıya geçmek için yeşilin yanmasını bekleyen bir kadına otomobil çarparken, kadın havada takla attı.
9 Ağustos 2012 Perşembe günü yayınlandı