Çin'deki Feci Kaza Mobesa Kamerasında

Çin'in güneyindeki Zhejiang eyaletinde meydana gelen trafik kazası saniye saniye mobesa kameraları tarafından kaydedildi. İçkili olduğu belirtilen Çinli sürücü, iki gence çarparak ölümlerine sebep oldu.
Zhejiang Çinli 


Çin televizyonunda yer alan haberde, Wenzhou Üniversitesi'nin güney kapısına yakın bir yerde yerel saatle gece yarısı 01.10'da oluşan kazada iki Çinli gencin hayatını kaybettiği bildirildi. Kazaya, Çin'de sarhoş bir sürücünün hız tutkusunun sebep olduğu belirtildi. Biri üniversite öğrencisi (22), diğeri ise bar çalışanı (24) olduğu ifade edilen iki gencin, yemek yemek için karşıdan karşıya geçmeye hazırlandıkları esnada aşırı hız yapan araba tarafından ezildiği kaydedildi. Kazaya sebep olan sarhoş sürücünün olay yerinden kaçtığı, 3 saat sonra polise teslim olduğu aktarıldı.

Mobesa kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen kazada, karşıdan karşıya geçmekte olan dört arkadaştan ikisi aracı fark edip duraklıyor. Sarhoş sürücünün kullandığı otomobil ise son süratle diğer iki gence çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle ileri savrulan gençleri gören halk yardım için koşturuyor.


16 Mayıs 2012 Çarşamba günü yayınlandı