Ankara'da Uğurkan Erez Defilesi

Ankamall Alışveriş Merkezi ' nde iki gün boyunca Uğurkan Erez rüzgarı esti. Ünlü modacının açık havada gerçekleştirdiği 2012-201 yılı sonbahar-kış kerasyonu başkentliler tarafından büyük ilgi gördü.
Alışveriş Defile Gizem Karaca Alışveriş Merkezi 


Defilede, kıyafetleri ünlü mankenler Didem Soydan, Ebru Güzel ' in de yer aldığı mankenler tanıttı. Defilenin süprizi ise 'Eve Düşen Yıldırım' dizisinde 'Muazzez' karekterini canlandıran manken oyuncu Gizem Karaca oldu.Karaca, konuk manken olarak defilenin başında tek bir kıyafet sergiledi ve daha sonra defileyi izledi.Defile eğlenceli, renkli kişiliği, moda showlarında, defilelerde imzası olan Best Model, Miss Turkey Elite Model Look gibi gibi birçok organizasyonların değişmez modacısı Uğurkan Erez ' in koreografisi ve sunumu ile gerçekleşti. İki gün süren defileye başkentliler büyük ilgi gösterirken ünlü modacı başkentli kadınları şık bulduğunu söyledi.
Gizem Karaca Hakkında
YABANCI DİL: İngilizce (iyi derecede) Fransızca(az derecede) ŞEHİR: İstanbul HOBİLERİ: Resim yapmak, fotoğraf çekmek, ata binmek, dans etmek, kitap okumak, yürüyüş yapmak, tenis oynamak, yüzmek, öykü yazmak. Kendini sıcakkanlı, kavga ve yalanı sevmeyen biri olarak tanımlıyor. Yaşadığım kötü olaylara her zaman farklı bir yönden bakarım diyor ve isyancı olmadığını ekliyor. Eğlenceli ve espritüel bir insan olarak girdiği her ortama ayak uydurabilece...
devamı
1 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı