Sihirbaz Peter Marvey büyüledi

EXPO 2016 Antalya'da ' Magician without limits ' isimli gösterisine başlayan ünlü sihirbaz Peter Marvey, şovlarıyla ziyaretçilere eğlenceli zaman geçirtiyor.
Antalya 


Şovlarıyla izleyenleri şaşırtan İsviçreli sihirbaz Peter Marvey, ekibiyle EXPO 2016 Antalya'daki gösterilerini sürdürüyor. ' Sınırları olmayan sihirbaz ' lakaplı Marvey, yaptığı şaşırtıcı gösterilerle bu unvanın hakkını veriyor.

Marvey'in nefes kesen gösterileri arasında özellikle vücudunun testereyle ikiye bölündüğü şov, akıl sınırlarını zorluyor. Dünyanın dört bir yanında gerçekleştirdiği gösterilerle herkesi hayrete düşüren Marvey'in gövdesi ve bacakları yardımcıları tarafından elektrikli testere ile ikiye bölünüyor. Marvey'in gövdesinden ayrı olan bacakları ise bisiklet sürüyor.

Marvey, 50'şer dakikalık iki bölümden oluşan gösteriye seyircileri de dahil ederek, izleyenlere unutamayacakları anlar yaşatıyor. Seyirciler arasından seçtiği bir gönüllünün elindeki 25 kuruşu teneke içecek kutusundan çıkaran Marvey, yine gönüllü seyircilerden 3'üne uçma deneyimi yaşatıyor. Gösterinin ilk başında sandalye üzerinde ayakta duran seyircilerin bir anda altlarındaki sandalyeleri çeken Marvey, seyircilerin havada durmalarını sağlayarak onlara şaşırtıcı bir deneyim yaşatıyor.

' En güçlü kız ' adını taşıyan gösteride ise sahneye çıkan bir erkek seyirci iki koluna takılan içi su dolu kovaları taşımakta zorlanırken, gösteriyi yapan kadın dansçı, her iki kolunun üzerinde birer kişiyi taşıyarak güç sınırlarını zorluyor.

Her anı sürprizlerle dolu bu gösteride ateşli çivilerin olduğu düzenekten art arda çıkan dansçı kızlar, izleyenleri hayrete düşürüyor. Çocuklar kadar büyüklerin de ilgiyle izlediği gösteride havada dakikalarca uçan Marvey, daha birçok gösterisiyle izleyenleri şaşırtıyor.
5 Temmuz 2016 Salı günü yayınlandı