Muhabbet Kuşuna Tayyip Başbakan Sözünü Öğretti

Kayseri'de, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hayranı olan 66 yaşındaki Cuma Tosun, beslediği muhabbet kuşuna 'Tayyip Başbakan' demeyi öğretti.
Başbakan Muhabbet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gazze 


Cuma Tosun, isimli şahsın 1 yıl önce beslemek için aldığı muhabbet kuşuna çeşitli sözler öğretti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hayranı olan Cuma Tosun, muhabbet kuşuna 'Tayyip Başbakan' sözünü öğretti. Cuma Tosun, “Bu kuşu 6 günlükken aldım. Başbakan ' ı da çok sevdiğim için 1 senedir üzerine düşerek bu sözleri öğrettim. Muhabbet kuşum ' Tayyip Başbakan, Tayyip Başbakan ' diyor. Başka da ' çok şükür ' der ' diye konuştu.

Cuma Tosun, muhabbet kuşuna eve gelen misafirlerin büyük ilgi gösterdiğini belirterek, ' Bundan sonra Cumhurbaşkanı, Gazze sözlerini öğreteceğim ' dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
23 Temmuz 2014 Çarşamba günü yayınlandı