Karnındaki Bebeğe Çekiçle Böyle Vurdu

İngiltere ' nin Birmingham kentinde yaşayan hamile bir kadın bebeğinin ne kadar “güçlü” olduğunu göstermek için karnına çekiçle vurdu.24 yaşındaki Heather Thorpe ' un karnına çekiçle vurduğu anı kameraya kaydeden eski sevgilisi Sean Hanlon, görüntüyü polise verdi. İngiliz polisi görüntüde “suç unsuru” bulunmadığını açıkladı.
İngiltere Birmingham İlginç Görüntü Hamile Kadın 


2012 yılının Ekim ayında çekilen görüntüde, genç kadın, alet kutusundan aldığı çekiçle karın bölgesine iki kez vuruyor. Sean Hanlon, görüntüyü çekmeden önce kendisine “bebeğim çok güçlü, şimdi ne yapacağımı izle” dediğini açıkladı. Hanlon, kız arkadaşının daha önce de karnına yumruk attığını iddia etti.

Görüntünün kaydedildiği tarihten birkaç hafta sonra dünyaya gelen ve Jonathon adı verilen bebeğin sağlığında herhangi bir sorun olmadığı bildirildi.Görüntüler, Thorpe ' un, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle ayrıldığı erkek arkadaşı Sean Hanlon ' u polise şikayet etmesinden sonra ortaya çıktı. Hanlon, kapısına gelen polis memurlarına Thorpe ' un yalan söylediğini ifade etti ve karnına çekiçle vururken çektiği görüntüleri gösterdi. Polis, “suç unsuru” bulunmadığı açıklanan görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Heather Thorpe ile ilgili işlem yapmazken, Hanlon, görüntüleri sosyal hizmetler görevlilerine gönderdi. Sosyal hizmetler dairesi, olayla ilgili soruşturma başlattı.
25 Kasım 2013 Pazartesi günü yayınlandı