176 Metrelik Gökdelene Böyle Çıktı Haberi 

Rusya'da çılgın bir genç, Sovyet lideri Josef Stalin'in gökdelenlerinden biri olarak bilinen Kotelniçeskaya konutunun zirvesine tırmandı. Moskova'nın yedi kız kardeşleri olarak tanınan gökdelenlerinden birinin tepesine hiçbir güvenlik önlemi almadan tırmanan genç, kendisini kameraya çekmeyi de ihmal etmedi.
Josef Stalin Dışişleri Bakanlığı Ukrayna Moskova Rusya 

Tyomka Pirniazov isimli genç, cesaretini kamerasıyla da ölümsüzleştirdi. Kentin en büyük yedi gökdeleninden birisi olan 176 metre yüksekliğine tırmanan genç hayli eğlendi. Ancak yukarıdan aşağıya baktığında bu duruma kendisi de hayli şaşırdı. Çok eğlendiğini söyleyen genç, ' Bu ana kadar yaptığım en tehlikeli şeydi ' diye konuştu.
Başkent Moskova'nın sembollerinden olan Stalin gökdelenleri 1947 - 1953 yıllarında şehrin yedi ayrı noktasında inşa edildi. Rus Baoque ve Gothic mimari tarzda inşa edilen gökdelenlerde Amerikan tarzı teknoloji kullanıldı.
Yedi gökdelenden diğer altısı Krasnıye Varota İdari Binası, Hotel Ukrayna, Hotel Leningradskaya, Dışişleri Bakanlığı, Moskova Devlet Üniversitesi ve Kudrinskaya konutu olarak hizmet veriyor.
4 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı