Savcı Sayan: CHP'de toplanan paralar nerede?

Savcı Sayan, A Haber canlı yayınında CHP'nin içinde bulunduğu durum ile ilgili açıklamalar yaptı. CHP'de toplanan paraların nerede olduğunu sorgulayan Savcı Sayan, ' Savcılar artık bir dakika bile beklemeden harekete geçmek zorundalar ' dedi.
Mkyk Savcı Sayan  A Haber Chp 


CHP NEREYE GİDECEĞİNİ BİLMİYOR

Birilerinin CHP'yi truva atı gibi kullandığını belirten Savcı Sayan, ' Birilerinin derdi Cumhuriyet Halk Partisi değil, AK Parti de değil. Herhalde Kemal beyi de rehin almışlar. CHP artık kör bir vaziyette nereye gideceğini bilmiyor. Sonuçta uçuruma yuvarlanacak. Bu ülke için yazık olur ' diye konuştu.

SUSAN CHP'LİLERE AKLIM ERMİYOR


CHP'nin paralel yapı güdümünde olduğunu ifade eden Savcı Sayan, ' Bugüne kadar susan CHP'lilere de aklım ermiyor ' dedi.

Sayan, CHP için ' 14 milyonluk bir İstanbul'dan bir il başkanı çıkaramayan parti Türkiye'yi nasıl yönetecek? ' diye konuştu. Parti içindeki solcu kanata seslenen Sayan, ' Bunlar çok üzücü şeylerdir, bir an önce Cumhuriyet Halk Partisi harekete geçmelidir ' dedi.

Paraların nereye gittiği bilinmiyor

Takvim gazetesinde bugün yayınlanan haberde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, etkili bir TV kanalına sahip olmak için partili belediyelerden para toplanmasını istediği ifade edilmişti. Haberde Sheraton'daki toplantıdan sonra paraların Erdoğan Toprak'ın Levent'teki ofisine teslim edildiği ancak oradan nereye gittiğinin bilinmediği belirtilmişti.
6 Ocak 2015 Salı günü yayınlandı