Davutoğlu G-20 için Antalya'da!

Antalya ' da resmen bugün başlayan ve dünya ekonomisinin yüzde 85 ' ine sahip ülkelerin liderlerinin katıldığı G20 Zirvesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ' ın liderlerle görüşmesiyle devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ' ın ev sahipliğinde gerçekleşen zirveye ABD Başkanı Barack Obama, Çin Devlet Başkanı Si Jinping, Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin, Almanya Başbakanı Angela Merkel de katılıyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu da zirveye katılmak üzere Antalya ' ya geldi. Özel uçakla Antalya Havalimanı ' na iniş yapan Davutoğlu ' nu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya milletvekilleri Hüseyin Samani, Sena Nur Çelik, Atay Uslu, Mustafa Köse, Antalya Valisi Muammer Türker ile AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer karşıladı.
Başbakan G-20 Toplantısı G-20 Zirvesi Ahmet Davutoğlu Antalya 


Apronda uçaktan inen Davutoğlu, kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşarak bir süre görüştü. VIP giriş kapısı önünde yöresel kıyafetli iki çocuk tarafından Başbakan Davutoğlu ' na çiçek takdim edildi. Davutoğlu daha sonra zirvenin yapıldığı otele karayolu ile hareket etti.

Öte yandan Başbakan Davutoğlu ' nun akşam saatlerinde liderlere eşleriyle birlikte bir resepsiyon vermesi bekleniyor.
Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
15 Kasım 2015 Pazar günü yayınlandı