Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı


Yeni Yıl Mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi ' nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ' ın yeni yıl dolaysıyla bir mesaj yayımladığı belirtildi.

Mesajına “2014 yılını artık geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Öncelikle 2015 yılının ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile teşkil etmesini Cenab-ı Allah ' tan niyaz ediyorum” diyerek başlayan Erdoğan, “Yeni yılın öncekilerden çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet içinde geçmesi, güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olması gönülden temennimizdir.

2014 yılı, bölgemizde ve ülkemizde yaşanan kimi müessif hadiseler nedeniyle buruk geçse de geleceğe ilişkin umutlarımızı artıran bir yıl oldu. Yıl içinde yaşanan sıkıntıları, acı hadiseleri, elim kazaları, millet olmanın verdiği güçle ve dirayetle hep birlikte aştık. Bir olarak, beraber olarak, 77 milyon hep birlikte kardeş olarak karşımıza çıkan badireler karşısında kenetlendik, kucaklaştık, kardeşlik hukuku içinde sorunlarımıza çözümler ürettik” dedi.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
31 Aralık 2014 Çarşamba günü yayınlandı