Ankaralı Namık son yolculuğuna uğurlandı !

Önceki akşam Kuzey Ankara TOKİ blokları 15. etap 7. katta bulunan evinin balkonundan henüz belirlenemeyen bir nedenle düşen Uğurlu, kaldırıldığı Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Uğurlu memleketi Çankırı'da toprağa verildi.
İntihar Ankara Havası Uyuşturucu Ankaralı Namık Bonzai 


Kurşunlu ilçesi Yeşilöz köyü nüfusuna kayıtlı olan Uğurlu, yaklaşık 2 ay önce köyünde bulunan ilkokulun bahçesinde şehitler için ' Sakla gözyaşını annem ' isimli şarkısına klip çekmişti. Klipte görev alan Yeşilöz köyü imamı bir şehidin cenaze namazını kıldırmıştı. Ankaralı Namık'ın cenaze namazı da aynı bahçede aynı imam tarafından kıldırıldı.

Okul bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından Ankaralı Namık'ın cenazesi köy mezarlığına defnedildi. Cenazeye katılan yakınları gözyaşlarına hakim olamadılar.
Cenaze törenine, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kurşunlu belediye Başkanı Şakir Kaymak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu, ' Ankaralı Turgut ' olarak bilinen şarkıcı Turgut Karataş, Sanatçı Hakan Taşıyan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ankaralı Namık Hakkında
Gerçek adı Namık Uğurlu'dur.Ankara'nın şimşir kaşıklarına müzikler yaparak ve espirili sözleri bu müziklere ekleyerek eğlenceli insanı çoşturan piste davet eden hareketli müziklerle şöhreti yakalamıştır.Müzikleri tüm Türkiye'ye yayılmıştır. Ankaralı Namık; İnönü Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirmesine rağmen mesleğini icra etmemiş müzikle kendine bir yol çizmiştir.Ankaralı Namık ilk albümlerini kendi satmaya çalışmış azminin kararlı...
devamı
20 Ekim 2015 Salı günü yayınlandı