Zeytinburnu’nda binlerce kişi iftar sofrasında buluştu

Başkanın konuşması
İftar Sofrası Sivil Toplum Hayırseverler 

-Vatandaşların iftar yapması
-Genel ve detay görüntüler

( İSTANBUL ) İSTANBUL

- Onbir ayın sultanı Ramazan ayının dördüncü gününde Zeytinburnu 15 Temmuz meydanında binlerce kişi aynı iftar sofrasında buluştu. Zeytinburnu Belediyesi’nin organize ettiği hayırsever iş adamları tarafından karşılanan iftar sofrasında yüzlerce kişi ağırlandı. Zeytinburnu 15 Temmuz meydanında düzenlenen iftar programı ilahiler ile başladı.
İftar programına Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdül Selami Delibalta, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ardından Büyük Piyalepaşa Camii İmam Hatibi İshak Danış’ın okuduğu Kuran-ı Kerim dinleyenleri mest etti. Zeytinburnu Belediye Başkan Murat Aydın, iftar sofralarını gezerek vatandaşlar ile yakından ilgilendi. “ikram sahibimiz hayırseverlerimiz” Her Ramazan ayında olduğu gibi yine iftar sofraları kurduklarını dile getiren Zeytinburnu Belediye Başkan Murat Aydın, “ Zeytinburnu’nda iftar sofralarımız kurulmaya devam edecek. Ayrı ayrı günler içerisinde programlar ile sokak ve mahalle iftarlarımızı gerçekleştireceğiz. Organizasyonu belediye olarak gerçekleştiriyoruz, ikram sahibimiz hayırseverlerimiz” şeklinde konuştu.

19 Mayıs 2018 Cumartesi günü yayınlandı