Yurtta kış - Etkili sağanak nedeniyle bir evin çatısı çöktü - ADIYAMAN

- Yurtta kış - Etkili sağanak nedeniyle bir evin çatısı çöktü - İmamağa Mahallesi'ndeki ev - Yağıştan dolayı evin çöken çatısından detay - Evin içerisinden detay görüntü - Polis ekiplerinden görüntüYurtta kış - Adıyaman 'da sağanak ve kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyorADIYAMAN (AA) - Adıyaman 'da akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak nedeniyle bir evin çatısı çöktü.Suriyeli Elise ailesinin İmamağa Mahallesi'nde yaşadığı tek katlı evin çatısı yağış nedeniyle çöktü.İhbar üzerine olay yerine gelen AFAD ve polis ekipleri, evde incelemelerde bulundu. Olayda, evde hasar meydana geldi.Abdul Elise, kiralık olan evde 4 kişi yaşadıklarını anlatarak, "Olay sırasında evde yoktuk. Eşyalarımız kullanılamaz hale geldi. Çok şükür, ölen ya da yaralanan olmadı." dedi.
- Gölbaşı'nda belediye karla mücadele ediyor Adıyaman 'ın Gölbaşı ilçesinde belediye ekipleri, kar yağışının durmasının ardından ilçe genelinde kar temizleme ve tuzlama çalışması yaptı.Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı'nın bütün cadde ve sokaklarında, ekipler tarafından tuzlama çalışması yapıldığını söyledi.

- Gerger ilçesinde eğitime kar engeliGerger Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, yaptığı açıklamada, yarın Güzelsu, Köklüce, Beşgöze köy ve mezralarında okulların açık olacağını, Gerger merkez dahil kalan diğer yerlerdeyse kar ve buzlanmadan dolayı okulların tatil edildiğini belirtti.
Öte yandan kar yağışından dolayı ilçede sık sık elektriklerin kesildiği ifade edildi.Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görev yapan 112 Acil Servis ekipleri, elektrik kesintilerinden dolayı mum ışığında nöbet tutuyor.
Kar Temizleme Eğitime Kar Engeli Karla Mücadele Polis Ekipleri Kar Yağışı 

8 Ocak 2019 Salı günü yayınlandı