Yozgatlı beşizler karne heyecanı yaşadı

Okuldan görüntüler
Üçüz Çocuk Öğrenciler Karne Heyecanı 

-Baba İbrahim Bulut'un açıklamaları
-Detay

( YOZGAT ) YOZGAT

- Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde İbrahim ve Özlem Bulut çiftinin 2012 yılında dünyaya gelen beşiz çocukları düzenlenen törenle karnelerini aldılar. Akdağmadeni 75. yıl Cumhuriyet Anaokulu’na giden Yunus Kerem, Zeynep Muteber, Davut Ege, Ömer Faruk ve Muhammed Emin; anne ve babasıyla okula gelerek karnelerini aldılar. Okulun ana sınıfında düzenlenen karne törenine beşizlerin yanı sıra sınıf arkadaşları ve velileri ile Kaymakam Alp Eren Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan katıldı.
Beşizlerin karnelerini veren Kaymakam Alp Eren Yılmaz anne Bulut için "Çocuk yetiştirmek annelerin fedakar özelliklerinin en güzel örneklerinden bir tanesidir. Çocuk yetiştirmede en önemli faktör de rol model anne oluyor. Anne ve babalarına kolaylıklar diliyorum. Beşizlerimize de bir ömür boyu sağlıklı ve başarılı bir hayat geçirmelerini diliyorum" dedi.
Baba İbrahim Bulut ise beşizlerin 5 buçuk yaşına geldiğini söyleyerek “Çocuklarımız ana okulunun ilk dönemini bitirdiler. Derslerinde çok başarılılar. Karneleri de iyi. Derslerine gayret gösteriyorlar. Okula götürmekte zorlanmıyorum. Kendi istekleriyle okula gidip geliyorlar. Çocuklarımın sağlıkları da yerinde. Onlarla birlikte karne heyecanı yaşadık” şeklinde konuştu.
Ayrıca beşizlerin yanı sıra aynı okula giden Yusuf Demir’in üçüz çocukları 1. sınıf öğrencileri Alperen, Mert Efe ve Zehra Nur’da karne heyecanı yaşadı. (MY-BMG)
19 Ocak 2018 Cuma günü yayınlandı