Yeniçeri: Öcalan da olsa kalp masajı yaparım

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Meclis'teki kalp masajı eğitiminde ' Öcalan ' da olsa fark etmez. Bu insanlık meselesi, ideolojilerle ilgilenmiyor” dedi.
Özcan Yeniçeri İktidar Milletvekili 


TBMM'de 'Hayata el ver' projesi kapsamında kalp masajı uygulaması yapıldı.

Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu ve MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri de katıldı.

Uygulamalı olarak kalp mesajı eğitimin verildiği etkinliğe Özcan Yeniçeri'nin yaptığı açıklamalar damgasını vurdu.

Bir gazetecinin ' Böyle bir durum olursa hemen müdahale etmek için gider misiniz? ' sorusu üzerine Yeniçeri, ' Tabii giderim ama orada tıp doktorları var, Sayın Haberal var. Ama benim yanımda birisi böyle duruma düşerse ilk hayata döndürecek ben olurum kuşkunuz olmasın ' dedi.

' İktidardan da olsa mı? ' sorusuna ise Yeniçeri, ' İktidar, muhalefet, Makaryos, Öcalan bile olsa fark etmez. İnsan meselesi bu, insanlık meselesi, insanla ilgileniyoruz. İdeolojilerle filan ilgilenmiyoruz ' yanıtını verdi.

Özcan Yeniçeri Hakkında
1991 yılında ise Erciyes üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yönetim Organizasyon dalında "örgütlerde çatışma ve Yabancılaşmanın önlenmesinde Yönetime Katılmanın Rolü" adlı tezinin kabul edilmesiyle de doktor unvanını aldı. 1998 yılında doçent, 2004 yılında da profesör oldu. Prof.Dr. Özcan Yeniçeri, Niğde Üniversitesi'nde çeşitli aralıklarla Kamu Yönetimi Bölüm Başkanlığı, Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü...
devamı
5 Mart 2015 Perşembe günü yayınlandı