Yemek yerken nefes borusuna kaçan bir lokma ekmek öldürdü

Kadının öldüğü evin görüntüsü
Hastane Adli Tıp Şahit Sağlık Ekipleri Adli Tıp Kurumu 

-Taziye çadırı
-Bir yakınının olayı anlatması
-Genel ve detay görüntü

( ADANA -FOTOĞRAF EKLENDİ) - Adana'da bir kadın yemek yerken nefes borusuna kaçan bir lokma ekmek nedeniyle hayatını kaybetti ADANA

- Adana'da bir kadın yemek yerken nefes borusuna kaçan bir parça ekmek nedeniyle hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Kadriye Görür (54) saat 16.00 sıralarında evde akrabalarının bulunduğu bir sırada mutfağa gidip içine patates koyduğu ekmekten bir parça aldı. Ancak ekmek kadının boğazına kaçtı. Çıkartmaya çalışınca da nefes borusuna kaçtı. Nefessiz kalan kadın bir süre sonra yere düşüp kafasını da çarptı. Bu arada sesleri duyan evdeki akrabaları onu yerde görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, kadının nefes borusunda kalan bir parça ekmeği çıkardı ancak kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Eve gelen polis, görgü şahitlerinin ifadesini almaya başladı.
Kadın incelemenin ardından adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Kadının kesin ölüm nedeni otopsiden sonra ortaya çıkacak. 4 ay önce okulda çocuk sıkma yerken ölmüştü Bu arada yaklaşık 4 ay öne 1. sınıf öğrencisi Ecrin Nazlı Gür, okulda sıkma yerken ısırdığı bir lokma boğazında durmuş daha sonra nefes borusuna kaçmış çıkarmak için tuvalete gittiği sırada da bayılmış kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Bu olayla birlikte Adana'da 4 ayda ikinci kez yemek yerken ölüm olayı meydana geldi.
10 Mayıs 2018 Perşembe günü yayınlandı