Yedisu'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi

Bingöl Yedisu ilçesi Erzincan yolu mevki heyelan detayları
Yoncalı Kar Yağışı 

-Yedisu ilçesi karanlıkta kalmadı
-Mum ışığında iş görmeleri

( BİNGÖL )- Direk devrilmesi nedeniyle 10 saattir elektrik verilemeyen ilçede heyelan nedeniyle Erzincan yolu da kapandı- Akşam da elektrik gelmeyince yöre sakinleri işlerini mum ışığında yapmak zorunda kaldı BİNGÖL

- Bingöl’ün Yedisu ilçesinde etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Karın etkili olduğu ilçede direk devrilmesi nedeniyle 10 saattir elektrik verilemezken, Erzincan karayolu ise heyelan nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Bingöl'ün yüksek rakımlı ilçelerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Karın etkili olduğu Yedisu-Erzincan yoncalık mevkiinde oluşan heyelan ise yolu ulaşıma kapattı. Erzincan’a gitmek için yola çıkan vatandaşlar, ilçe merkezinden 15 kilometre uzaklıkta bulunan Yoncalık köyü mevkiinden heyelan nedeniyle yolun ulaşıma kapandığını ve ilçeye geri dönmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Öte yandan, ilçede direk devrilmesi nedeniyle yaklaşık 10 saattir elektrik verilmediği öğrenildi. Gündüz saatlerinde kesilen elektrik, akşam saatlerinde de gelmeyince ilçedeki vatandaşlar mum ışığında işlerini görmek zorunda kaldı.
1 Ocak 2018 Pazartesi günü yayınlandı