Yazar Doğan Hızlan, 'Bâbıâli Sohbetleri'ne konuk oldu

Söyleşi
Dera Moderatör 

-Davetliler
-Konuğun konuşması

( İSTANBUL ) İSTANBUL

- Fatih Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Bâbıâli sohbetleri” programının konuğu duayen yazar ve eleştirmen Doğan Hızlan oldu. Fatih Alay Köşkü’nde moderatörlüğünü İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz’ın yaptığı programa çok sayıda davetli katıldı.
İstanbul’da bulunan gazetelerin yayın merkezlerinin Bâbıâli yokuşundan İstanbul’un değişik yerlerine dağılmadan önceki yıllarını anlatan Doğan Hızlan, Metin Eroğlu’dan, Behçet Necatigil’e, Ceyhun Kansu’dan ve Cahit Külebi’ye kadar bütün her şeyi Babiali’nin topladığını anlattı. “Dostlarımızla fazla görüşemiyoruz” Gazetelerin uğrak yerleri olmadığını anlatan Hızlan, “Metin Eroğlu’dan, Behçet Necatigil’e, Ceyhun Kansu’dan ve Cahit Külebi’ye kadar yani bütün her şeyi Babiali toplardı. Öyle uğrak yerleri yok gazetelerin; şimdi o kadar farklı ki öyle bir olay gerçekleşmiyor. Onun için de dostlarımızla fazla görüşemiyoruz” ifadelerinde bulundu.
Moderatör Hakkında
Dinç Tunçel ile Moderatör; Hafta içi hergün, Türkiye'den ve dünya'dan en hassas haberlerle sizinle buluşuyor. Canlı bağlantılar, röportajlar ve uzman konuklarıyla günün getirdiklerini sizinle paylaşıyor. Moderatör'ün gözünden Türkiye ve dünya bir başka görünüyor... Moderatör, hafta içi hergün saat 17:45'te, Beyaz TV'de. ...
devamı
29 Aralık 2019 Pazar günü yayınlandı