Veysi Kubba, İZTO Sağlık Komitesi adaylığını açıkladı

Genel Müdür Veysi Kubba konuşması
Sağlık Sektörü Toplantı Et Üretimi Bakanlık Sağlık Çalışanları 

-Basın toplantısında detaylar

( İZMİR ) İZMİR

- İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meslek Komitesi ve Meclis Üyelerinin belirleneceği 9 Nisan'da, Sağlık Komitesi adayı olduğunu açıklayan Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, değişim hareketi başlatarak sağlıkta devrim oluşturacaklarını söyledi.

İzmir’e devasa bir yatırımla önemli bir katma değeri, Medical Park İzmir Hastanesi’ni, kazandıran MP Sağlık Hiz. Tic. A.Ş. bir adım daha ileriye gidiyor. Kentte sağlık sektörünün sorunlarının tespiti ve ilgili mercilerle güçlü iletişim yollarının kurulması noktasında aktif görev almaya hazırlanıyor. 9 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan İzmir Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimi sürecinde MP Sağlık Hiz. Tic. A.Ş’yi temsilen Kurucu Ortak ve Genel Müdürü Veysi Kubba liderliğinde bir araya gelen sektörün saygın şirketlerinin temsilcileri aday olarak bir değişim hareketi başlatıyor. “Temsil sıkıntısı var” Başta Saniye Bora Fıçı olmak üzere sektörün önemli oyuncularıyla “Birlikte Söz Veriyoruz” adında bir ekip oluşturduklarını belirten 31. Sağlık Grubu Komitesi Adayı Veysi Kubba, İZTO’da ciddi bir temsil sorunu olduğunu söyleyerek, “Sağlık sektörü olarak İzmir Ticaret Odası gibi köklü bir kurumda yeterince iyi temsil edilemediğimizi üzülerek tespit ettim. Sadece seçimden seçime hatırlanan meslek mensupları haline gelmişiz maalesef. Sektörümüzün değişim ve gelişimine bir tuğla koymak üzere arkadaşlarımla beraber yola çıktık” dedi.
Sektör için yapacaklarını anlattı Sektör temsilcilerinin oylarına talip olduklarını söyleyen Veysi Kubba seçimde kendilerine görev verilmesi halinde yapacaklarını şöyle sıraladı: “Sektör temsilcilerinin kamu kurum ve kuruluşlarında yaşadıkları sorunlara çözüm üretmek için elimizden geleni yapacağız ve her zaman iletişime açık olacağız. Sorunlarınızın yetkililere aktarmak ve takibi için sürekli açık whatsapp hattı (0530 174 42 71) 7/24 hizmetinizde olacaktır. Meslek grubumuz ile bakanlık kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri arasında, oda yönetiminin imkanları kullanılıp, mensuplarımız ile yan yana getirilerek, sorunları ilk muhataplarına iletme imkanı vererek, köprü görevi üstleneceğiz. Ticaret Odası imkanlarının meslek mensuplarının lehine azami derecede kullandırılması için çaba göstereceğiz. Meslek grubumuzun AB ve benzeri fon, dış kaynaklardan faydalanmaları için oda imkanlarını sonuna kadar zorlayacağız. Bu fon ve kaynakların etkin bir biçimde kullanılması konularında eğitimleri organize edeceğiz. Meslek grubumuzun iletişimini daha güçlü ve çözüm odaklı yaklaşımlarla sosyal anlamda da güçlü bir şekilde birliktelik oluşturarak sürdüreceğiz. Bireysel çıkarlarımız için değil, meslek grubumuzun toplu çıkarları için “Ben’den bize doğru” ilkesi ile hareket edeceğiz. Sağlık grubumuzda yer alan firmalara diledikleri takdirde KalDer (Türkiye Kalite Derneği İzmir Şubesi) ile işbirliği yapılarak yönetici geliştirme, kurumsallaşma, kaliteli hizmet üretimi konusunda eğitimler verilerek işbirliği programları oluşturacağız. Grubumuzda yer alan firmaların Dünya ile entegrasyonu için çalışmalar yapılarak rekabetçi bir yapıya ulaşmalarını sağlayacağız. Oda imkânları kullanılarak üyelerimizin bilişim ve sürdürülebilirlik teknolojilerinden azami düzeyde faydalanmaları için eğitim çalışmaları yapacağız.” "Söz veriyoruz" Yapacakları çalışmalarla sağlıkta devrim denilebilecek bir çok adım atacaklarını vurgulayan Kubba, “İçinde yaşadığımız ve mensubu olduğumuz topluma olumlu katkıda bulunan, sorumluluklarını yerine getiren bireyler olacağımıza, sağlık çalışanlarımızın kendini geliştirebileceği, iş yerleri ve çalışabilecekleri iş alanları oluşturmaya söz veriyoruz. Yapacağımız çalışmalarda ekolojik dengeyi gözetip, çevreci yaklaşımlarla yeni yollar arayacağımıza ve içinde yaşadığımız çevreyi koruyup gözeteceğimize ve oluşturacağımız değerleri daha aydınlık ve sağlıklı yarınlar için gelecek nesillere aktaracağımıza söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.
12 Mart 2018 Pazartesi günü yayınlandı