Vefa Salman ağaç katliamı sonrası ilk kez görüntülendi

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve CHP Milletvekili Muharrem İnce, ağaç katliamı sonrasında ilk kez birlikte görüntülendi. İnce ve Salman, kırgın ya da küskün olmadıklarını söylediler.
Vefa Salman Muharrem İnce Belediye Başkanı Milletvekili 


Tonami Meydanı'nda köprülü kavşak inşaatı sebebiyle 180 ağacın kesilmesinden sonra neredeyse hiç bir araya gelmeyen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile Belediye Başkanı Vefa Salman, cuma namazını Merkez Camii'nde kıldı. İnce ve Salman, namaz sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Ağaçların kesilmesi sonrasında aralarında küskün oldukları yönünde birtakım söylentiler çıktığının hatırlatıldığı Salman ve İnce, ' Aramızda herhangi bir küskünlük ya da kırgınlık yok. Her şey yolunda ' dedi.
Muharrem İnce Hakkında
Muharrem İnce, 4 Mayıs 1964'te Yalova Elmalık köyünde doğdu. Babasının adı Şerif, annesinin adı Zekiye'dir. Fizik Öğretmeni; Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Değişik liselerde ve dershanelerde fizik öğretmenliği ve müdürlük yaptı. Yalovaspor Basın Sözcülüğü görevini yürüttü. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı görevinde bulundu. 22 ve 23. Dönemde Yalova Milletvekili seçildi. 24. Dönemde T...
devamı
5 Aralık 2014 Cuma günü yayınlandı