Ünlü İsimlere Yapılan Uyuşturucu Operasyonu Polis Kamerasında

İstanbul ' da ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy, Cemal Hünal, Gizem Karaca ve şarkıcı Cenk Eren ' in de aralarında bulunduğu toplam 42 kişinin gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonu polis kamerasıyla görüntülendi.
Çağatay Ulusoy Cemal Hünal İstanbul Adliye Sarayı Euro Cenk Eren 


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aralarında ünlülerin de bulunduğu sokak satıcılarına yönelik 24 Ocak 2013 tarihinde Etiler, Ulus ve Şişli başta olmak üzere önceden belirlenen 38 adrese operasyon düzenledi. Operasyonlarda 19 ' u torbacı olmak üzere toplam 42 kişi gözaltına alındı. Sokak satıcılarına yapılan operasyon anları polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde eve yapılan baskın anları, ele geçirilen uyuşturucular, silahlar ve paralar görülüyor.
Sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmada Cemal Hünal, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Can Yurtsevdi ve şarkıcı Cenk Eren gibi birçok ünlü isimin fiziki ve teknik takibe takıldığı, bunun üzerine yapılan operasyonlarda ünlü isimlerin uyuşturucu içmek, yer temin etmek gibi suçlardan gözaltına alındığı öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada kokain ve esrar satan şahıslara yönelik yapılan operasyonlarda daralı ağırlığı 20 kilo 762 gram, toz, ot ve tohum halinde esrar, 498 gram taş ve toz halinde kokain, 6 gram bonzai, 1 ecstacy, 2 kısmen içilmiş esrar sigara, 5 esrar içmek için kullanılan sarma kâğıdı, 3 hassas terazi, 1 esrar maddesi öğütme düzeneği, 1 sigara sarma makinesi ele geçirildiği ifade edildi. Ayrıca yapılan ev aramalarının devamında 6 kuru sıkı tabanca, 297 kuru sıkı fişek, 1 ruhsatsız tabanca, 31 fişek, 1 sahte kimlik, 1 kama, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 5 bin 115 TL, bin 650 Euro, 5 bin 700 dolara el konulduğu belirtildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği operasyonlarda, aralarında Çağatay Ulusoy, Cemal Hünal, Cenk Eren ve Gizem Karaca'nın da bulunduğu 42 kişi gözaltına alınmıştı. Cemal Hünal ve Cenk Eren ilk gün emniyetteki sorgularının ardından, bazı isimler de ikinci gün serbest bırakılmıştı. Gözaltındaki 34 kişi ise, dün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilmişti. 34 şüpheliden aralarında oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın da bulunduğu 15 kişi savcılıkça serbest bırakılmış, 7 kişi ise sevk edildikleri nöbetçi hakimlikçe tutuklanmıştı.
Çağatay Ulusoy Hakkında
2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Yarışma öncesi İstanbul Üniversitesi'nde peyzaj bölümünde okudu ve oyunculuk dersleri aldı. Adını Feriha Koydum dizisinde Emir karakterini canlandırmaktadır. 2011 yılında sinema ekranlarına taşınan 'Anadolu Kartalları' filminde ' Üsteğmen Ahmet Onur' karakterini canlandırmıştır. ...
devamı
Cemal Hünal Hakkında
Gençliğini oldukça renkli bir şekilde geçirmiştir. Lise eğitimini iskoçyada tamamlanmıştır. Tabi lise 2ye geçtikten sonra İskoçyada bulunan Gordounstoun gitmek zorunda kalmıştır. Daha sonra Londonda bir üniversiteye gitmiştir. London Guildhall University’ne gitmiştir. O üniversitede Sanat ve Tasarım bölümünün hazırlık diplomasını almıştır. Daha sonra Londrada hayatını sürdürmeye devam etmiştir. Üniversite eğitimini bitirdikten bir süre sonra yine...
devamı
29 Ocak 2013 Salı günü yayınlandı