Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu - MARDİN

- Servis sürücülerinden detay - Servisçilerin şehir turu atması - Dernek binası önünde toplanan üyelerin slogan atması - Dernek Başkanı Abdulaziz Başçı'nın konuşması - Ticari Taksicilerden detay - Mardin Ticari Taksiciler Dernek Başkanı Uğur Alka'nın açıklaması - Oto kurtarıcıların konvoyu Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu - Mardin 'de taksiciler ile servis sürücüleri, İdlib'de rejim unsurlarınca yapılan hava saldırısına tepki için Türk bayraklarıyla donattıkları araçlarıyla şehir turu attıMARDİN (AA) - Mardin 'de servisçiler ve taksiciler, İdlib'de rejim unsurlarınca yapılan hava saldırısına tepki gösterdi. Mardin Öğrenci ve Personel Servisçileri Derneği üyeleri, Mardin - Diyarbakır kara yolunda bir araya geldi.Türk bayrakları ile donattıkları araçlarıyla şehir merkezinde tur atan servisçiler, daha sonra dernek binasında bir araya gelerek 'şehitler ölmez vatan bölünmez' şeklinde slogan attı.Dernek başkanı Abdulaziz Başçı, şehit vatan evlatlarına ve sınır ötesinde görev yapan Mehmetçiğe destek için program yaptıklarını belirterek "Servisçiler olarak her zaman devletimizin, askerimizin, polisimizin yanında yer alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Devlet ve bayrak için canımızı vermeye hazırız. Kimse Türkiye'yi hafife almasın." diye konuştu.
13 Mart Mahallesi'ndeki Mardin Ticari Taksiciler Derneğinde bir araya gelen taksiciler de şehir turu attı. Mardin Ticari Taksiciler Dernek Başkanı Uğur Alka, şehitleri her zaman rahmetle yad edeceklerini vurgulayarak "Taksici olarak her zaman devletimizin, bayrağımızın, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü destekliyoruz ve her zaman Mehmetçiğimizin yanındayız." dedi.
Kentteki oto kurtarıcılar da araçlarına Türk bayrakları asarak konvoy oluşturdu.Öte yandan evlere ve dükkanlara Türk bayrakları asıldı.
Şehit Hava Saldırısı İdlib Sınır Ötesi Saldırı 

1 Mart 2020 Pazar günü yayınlandı